| daniellla a întrebat:

Hei, as vrea sa-mi pun lentile de contact de culoare albastra, ochii mei sunt caprui inchis.Intrebarile mele sunt ce parere aveti voi despre lentile? Vi se par superficiale? Si cam cat este o pereche?

5 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Si pe mine ma bate acelasi gand, doar ca mi-e cam lene sa merg sa aflu marimea de care am nevoie pentru retina.

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Eu nu zic sa iti pui pentru ca ochiul e o zona foarte sensibila si de. nuprea e bine. Poti s-al iriti.
Mai bine ramai naturala cume sti:*
Iti sta mai bine.
Ca pret nu pra stiu. Cred ca de la 50 de lei in sus.:0?
Fundita?
Pa,pa.

| Asdffd a răspuns:

Mie mi se par ok, dar nu pentru mine eu nu cred ca mi'as pune.Am vazut un site care la da cu 100 lei vreo 4 perechi cu garantie.

| daniellla explică:

Imi puteti da niste linkuri?

| popescumariana81 a răspuns:

Parerea mea este ca fiecare are farmecul lui cu ce are! Ochii tai caprui dau farmec fetei tale si banuiesc ca se asorteaza intr-un anumit fel cu fata ta,buzele,obrajii, parul. Daca vrei sa iti pui lentile trebuie sa faci niste schimbari in primul rand al machiajului trebuie sa schimbi culorile, apoi hainele nu orice merge cu albastru (nu neaparat ) 4 perechi costa 60 de lei si le poti folosii timp de 6 luni.deci fa socotea-la. Sper ca te-am ajutat!:*