| oO a întrebat:

Heihappy

As vrea sa-mi pun un piercing in buza pe partea stanga.tongue

Dar am auzit ca cica afecteaza dintii?

Oare e adevarat:-s

Si cum sa fac sa nul vada parintii. ca aoleo mar omorilaughing
Cei care aveti ati avut dati si mie ceva informatii chestii(o sa mi-l fac la salon)

pls raspuns dau fundita

Răspuns Câştigător
| Sapphire a răspuns:

Salut. Iti afecteaza dintii si gingia daca tija piercingului e maricica. Si trebuie sa porti una mai maricica pana se vindeca pentru ca o sa ai putin buza umflata si daca porti una mica o sa creasca carne peste tija si acolo o sa ramana. De ascuns nu prea vad cum ai putea sa il ascunzi. O data ce ti-l faci, pana se vindeca nu trebuie sa te joci cu el, sa il tot scoti sau sa pui mana murdara pe el. Trebuie sa ai mare grija, poate parea usor cand zici "imi fac piercing", dar asta presupune mai multe chestii, nu e chiar asa de simplu. In fiecare zi dupa ce mananci trebuie sa iti clatesti gura cu apa si sare mare de bucatarie ca sa dezinfectezi zona. Ai grija, nu pune spirt ca sapa si ai dat de naiba. Nu iti face griji daca vei observa la suprafata o chestie albicioasa sau galbuie, sunt doar celulele moarte. Si ar fi bine daca te-ai da si cu putina crema de galbenele ca sa accelereze vindecarea.
A si inca ceva, nu te duce la orice salon, ci la unul autorizat. big grin
Nu iti face asa mari griji cu dintii. Si eu mi-am facut, dar singura, si am purtat ceva vreme tija lunga dar o impingeam mereu cu limba in fata ca sa nu zgarie dintii. >big grin

5 răspunsuri:
| patty32 a răspuns:

1.Intai invata sa scrii : piercing straight face
2.Nu afecteaza dantura decat daca este dintr`un anumit material, nu stiu exactbig grin
3.La faza cu parintii nu prea ai cum sa o rezolvi.
4.Gasesti pe la magazinele cu bijuterii de argint 100% piercing`uri falselove struck Nu iti trebuie gaura, si le pui cand vrei tusmug si asa rezolvi si problema cu parintiithinking
Hai, te pup:*.

| andreea_3181 a răspuns:

Eu dupa mine cred ca nu are rtost sa ti pui piercing in buza daca nu veri sa ti l vada parinti tai ca nu ai cum sa ti pui ca sa nu se vada. dar eu iti dau un sfat puneti piercing in buric si acolo nu o sa ti l vada parinti tai.eu am avut piercing in buza si mi sa infectat repede de a trebuit sa merg la urgenta sa mi-l scoata.

| CookieTsang a răspuns:

Stai linistita... nu se infecteaza ca am avut si eu da faza cu parintii nu prea stiu km sa te ajut straight face la mine a mers ca m-a luat sora mea la ea la facultate straight face spune-le ca toti prietenii tai au sau ceva de genu... da convingator

| DanSor a răspuns:

1. nu afecteaza dantura daca piercing-ul e din titan sau material chirurgical
2. daca parintii tai nu sunt de acord, vb deschis cu ei si spune-le ca e doar un piercing sau o gaura facuta care mai tarziu se va cicatriza... nu cred ca ar mai zice "nu"
... mult succes.
PS: esti frumoasa si cu si fara piercing-uri happy

| dxiy a răspuns:

Am avut si eu piercing in buza, si nu, nu afecteaza dantura big grin... eu nu mi`l-am facut la salon big grin, mi`l-am dat singura cu flexura. cate despre parintii nu cred ca au cum sa nu-l observe thinking incearca sa vb deschis cu ei.