Salut. Iti afecteaza dintii si gingia daca tija piercingului e maricica. Si trebuie sa porti una mai maricica pana se vindeca pentru ca o sa ai putin buza umflata si daca porti una mica o sa creasca carne peste tija si acolo o sa ramana. De ascuns nu prea vad cum ai putea sa il ascunzi. O data ce ti-l faci, pana se vindeca nu trebuie sa te joci cu el, sa il tot scoti sau sa pui mana murdara pe el. Trebuie sa ai mare grija, poate parea usor cand zici "imi fac piercing", dar asta presupune mai multe chestii, nu e chiar asa de simplu. In fiecare zi dupa ce mananci trebuie sa iti clatesti gura cu apa si sare mare de bucatarie ca sa dezinfectezi zona. Ai grija, nu pune spirt ca sapa si ai dat de naiba. Nu iti face griji daca vei observa la suprafata o chestie albicioasa sau galbuie, sunt doar celulele moarte. Si ar fi bine daca te-ai da si cu putina crema de galbenele ca sa accelereze vindecarea.
A si inca ceva, nu te duce la orice salon, ci la unul autorizat.
Nu iti face asa mari griji cu dintii. Si eu mi-am facut, dar singura, si am purtat ceva vreme tija lunga dar o impingeam mereu cu limba in fata ca sa nu zgarie dintii. >
1.Intai invata sa scrii : piercing
2.Nu afecteaza dantura decat daca este dintr`un anumit material, nu stiu exact
3.La faza cu parintii nu prea ai cum sa o rezolvi.
4.Gasesti pe la magazinele cu bijuterii de argint 100% piercing`uri false Nu iti trebuie gaura, si le pui cand vrei tu si asa rezolvi si problema cu parintii
Hai, te pup:*.
Eu dupa mine cred ca nu are rtost sa ti pui piercing in buza daca nu veri sa ti l vada parinti tai ca nu ai cum sa ti pui ca sa nu se vada. dar eu iti dau un sfat puneti piercing in buric si acolo nu o sa ti l vada parinti tai.eu am avut piercing in buza si mi sa infectat repede de a trebuit sa merg la urgenta sa mi-l scoata.
Stai linistita... nu se infecteaza ca am avut si eu da faza cu parintii nu prea stiu km sa te ajut la mine a mers ca m-a luat sora mea la ea la facultate spune-le ca toti prietenii tai au sau ceva de genu... da convingator
1. nu afecteaza dantura daca piercing-ul e din titan sau material chirurgical
2. daca parintii tai nu sunt de acord, vb deschis cu ei si spune-le ca e doar un piercing sau o gaura facuta care mai tarziu se va cicatriza... nu cred ca ar mai zice "nu"
... mult succes.
PS: esti frumoasa si cu si fara piercing-uri
Am avut si eu piercing in buza, si nu, nu afecteaza dantura ... eu nu mi`l-am facut la salon , mi`l-am dat singura cu flexura. cate despre parintii nu cred ca au cum sa nu-l observe incearca sa vb deschis cu ei.