| luniii a întrebat:

Hei.As vrea sa va cer sfatul in legatura cu o vopsea de par.Am 17 ani si am mai fost vopsita de 2 ori inainte cu vopsea de la syoss dar nu mi-a prins culoarea care mi-o doream(blond deschis-galben) acum as vrea sa ma revopsesc insa nu stiu ce vopsea as putea folosi. Vreau sa mentionez ca naturala am parul saten deschis. Voi ce mi-ati recomanda, Garnier sau Loreal?

P.s:Va rog sa va argumentati raspunsul.:*

6 răspunsuri:
| BitchImfabulous a răspuns:

L`oreal e o firma foarte buna, desi vopselele sunt mai scumpe. Blondul nu prea prinde fara decolorant deci ai putea sa incerci sa pui decolorant in amestec.

| luniii explică (pentru BitchImfabulous):

Ideea e ca nu vreau sa ma decolorez, am firul de par subtire si nu vreau sa il ard.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îţi recomand să citeşti categoria înainte de a pune întrebarea.winking

| luniii explică (pentru anonim_4396):

Scuze,am selectat categoria potrivita, nu stiu dc mi-a dat categoria astastraight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru luniii):

Probabil adminul ţi-a mutat-o.Se mai întâmplă.

| ShadeAdda a răspuns:

Parerea mea? Nu te mai vopsi. Fara suparare - e pentru sanatatea ta si pentru frumusetea/rezistenta parului tau. De ce te-ai vopsi cand ai o culoare naturala atat de frumoasa? Iti degradezi parul vopsindu-l... La 40-50 de ani ce vei face, daca incepi de la o varsta atat de frageda sa-l vopsesti? E la fel ca machiajul. Imbatranesti prematur.
Am o prietena care este roscata, cu un par rezistent si bogat, cu ochi verzi - o scumpete!- si imi zice intruna ca vrea sa se faca blonda - o culoare care o face automat mai stearsa si neatragatoare. Insa nu realizeaza cat de frumoasa este fara a se vopsi/machia...
Asa ca... de ce sa faci ceva ce nu ajuta?
Nu vreau sa critic, imi pare rau daca ti se pare ca fac asta, dar acesta este adevarul.
Cu tot respectul.winking