| luniii a întrebat:

Hei.As vrea sa va cer sfatul in legatura cu o vopsea de par.Am 17 ani si am mai fost vopsita de 2 ori inainte cu vopsea de la syoss dar nu mi-a prins culoarea care mi-o doream(blond deschis-galben) acum as vrea sa ma revopsesc insa nu stiu ce vopsea as putea folosi. Vreau sa mentionez ca naturala am parul saten deschis. Voi ce mi-ati recomanda, Garnier sau Loreal?

P.s:Va rog sa va argumentati raspunsul.:*
Scuzati-mi categoria daca s-a postat aiurea.

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Orice vopsea e buna, dar trebuia sa alegi de la inceput blond foarte deschis cenusiu ca sa iti deschida mai mult parul.
Acum ia-ti o vopsea de la garnier, una care deschide pana la 4 tonuri(scrie pe cutie).

| lumy4u a răspuns:

Eu folosesc l'oreal preferance si e foarte buna.sau pallete spuma

| Uza a răspuns:

Eu am gasit o vopsea foarte buna si anume Aroma Color.
Sunt vopsita cu aceasta vopsea de la sfarsitul lunii februarie si acum suntem in luna iulie si deja mi-a crescut parul meu natural si culoarea tot nu mi s-a dus, este exact negru, negru ca la inceput si inca nu am probleme cu caderea parului din cauza aceste vopsele.
Am cunostinte care s-au vopsit si cu Garnier si cu Loreal si mai mult de 2 saptamani nu a rezistat culoarea, dar depinde si de om, la unii rezista la unii nu. Incearca!
Bafta!

| luniii explică (pentru Uza):

Unde pot gasi vopseaua?

| Uza a răspuns (pentru luniii):

Cam asta e problema, nu prea se gaseste peste tot. Si eu am cautat in carrefour si nu o au. Eu am cumparat-o de la magazinul meu din cartier, unde acolo au tot timpul, poti cauta in Kaufland, cora... poate gasesti.

| luniii explică (pentru Uza):

Merci oricum.:3