Da cred ca ti-ar sta...pur si simplu pui suvita care o doresti sa fie albastra in metil...f simplu
Depinde sunt unele suvite care stau f bine lka unele pe altele o dezavantajeaza.Un lucru e cert daca vrei sa-ti stea foarte bine si sa iasa super du-te la un coafor bun si cere-i parerea.Dar sa fie una in care ai incredere ca si coafezele sunt de mai multe feluri si mai dau si ele in bara.
Ti-ar sta destul de ok. si nu este adevarat ca iti cade parul si eu am avut mov (cu violet de gentiana poti sa vezi in poza de la avatar ) ...bft.
Buna, nu ti-ar sta bine fiindaca nu s-ar vedea bine si ar incepe sa iti cada parul de la albastru de mentil, mai bine stai cuminte si daca vrei suvite fale cu vopsea si blonde funda
Paiii da tziar sta bine:] si o prietena si'a facut si ii tot satena ii statea bine... pai o facut solutzia si si-o bagat suvita si o lasata ceva vreme da o avut grija sa nu isi atinga pielea...:d funda?
Hei.si eu m-am facut vara asta mi-am facut mai multe.sunt tot satena eu prima data am dizolvat putin metin intr-o sticluta cu apa dar nu a iesit asa strident apoi am pus metinul original dar l-am pus pe o bucatica de vata apoi am aplicat pe suvita:d
DA eu imi fac mereu cate o suvita albastra dar eu sunt blonda cred ca ti.ar iesii! pei iti iei suvita de par pe care vrei sa o faci si pui pe o periuta albastru de metil si dai pe suvita pana crezi u apoi clatesti suvita si o usuci si vezi ce iese daca ai parul prea inchis va iesii gen o noanta mai inchisa nu se va vedea albastru daca e saten deschis o sa.ti iasa:*