Ce naiba e cu atata presiune pe hainele astea? Numai eu ma imbrac cu prima haina pe care o vad si ma doare undeva de ce a zice lumea despre ea, daca imi sta bine sau nu? -_-
Frate. imbraca-te cu ce-ti place tie, du-te si in pijamale daca vrei, conteaza doar sa te simtit tu bine in acele haine. Eu de exemplu nu port blugi. :/ De ce? Pentru ca nu imi plac... nu ma simt comod in ei. Si toata lumea poarta! E ceva ciudat la mine? nu!
Restul lumii decide ce haine porti tu?
Depinde unde se face majoratul. Daca e la un restaurant iti dai seama ca trebuie sa fi elegant, dar daca il face acasa etc merge cu pantaloni rupti. PS : te imbraci cum doresti ca sa te simti si confortabil.
Pai depinde ce fel de majorat este. Daca e de genul mers la ceva sala fancy si fetele is toate in rochii de gala, atunci nu...ar fi bine sa iti iei un costum. Daca e un majorat mai chill, unde lumea se imbraca lejer, atunci da, e bine. Daca nu stii cum va fi, intraba sarbatoritul sau colegii cum se imbraca. Oricum nimeni nu se va uita si te poti imbraca cum te simti mai bine! Distractie placuta!
Ce naiba e cu atata presiune pe hainele astea? Numai eu ma imbrac cu prima haina pe care o vad si ma doare undeva de ce a zice lumea despre ea, daca imi sta bine sau nu? -_-
Frate. imbraca-te cu ce-ti place tie, du-te si in pijamale daca vrei, conteaza doar sa te simtit tu bine in acele haine. Eu de exemplu nu port blugi. :/ De ce? Pentru ca nu imi plac... nu ma simt comod in ei. Si toata lumea poarta! E ceva ciudat la mine? nu!
Restul lumii decide ce haine porti tu?
Iti iei o camasa si cu un pulover peste ea plus o pereche de pantofi sau daca ai ceva adidasi de la Nike, Adidas ar fi super ok.
caroline16 întreabă:
Mariand67 întreabă: