Si eu am pistrui. Multa lume spune ca pistruii se mostenesc dar nu este adevarat. Ce se mosteneste legat de ei este sensibilitatea pielii, deci persoanele care au mereu pistrui sau carora le apare in functie de vreme, trebuie sa aiba mare grija cu tenul lor.
Iti recomand pentru un ten sanatos sa bei foarte multa apa, chiar si atunci cand nu iti este sete. Pielea este cea care sufera cel mai vizibil din cauza deshidratarii.
In alta ordine de idei, pentru a avea un ten impecabil trebuie sa te speli des pe fata fara a folosi niciun fel de produs, doar multa apa. Pentru curatare tenului mai poti folosi o masca care contine miere/vaselina, ulei de masline si zahar.
Pentru a-ti pastra pielea frumoasa este important ca in zilele in care poate ti-e lene sa te speli pe cap, sa-ti cureti des fata pentru a nu lasa sebumul sa se scurga si sa iti astupe porii. De asemenea, dupa ce mergi la mare, transpiri sau plangi(Doamne fereste!) trebuie sa te speli pentru ca sarea deshidrateaza tenul si il irita.
Iti poti proteja foarte mult corpul dandu-te cu crema solara de fiecare data cand iesi din casa in sezonul cald. Ai grija la ingredientele din crema respectiva: poti fi alergica la unele(asa cum sunt eu) dar si la vechimea cremei.
Legat de Kim, aceasta poarta pe fata tone de fond de ten si de pudra, mai ales la sedintele foto.Cel mai bine pentru tine este sa ai un ten sanatos si sa nu mergi, in niciun caz, la solar!
Bună, ceaiul de pătrunjel curăță tenul de pete, acnee și imperfecțiuni datorită conținutului mare de vitamina C care hrănește pielea. Mai mult decât atât, vitamina C stimulează producția de colagen, un ingredient esențial pentru reproducerea celulelor și repararea pielii. Petele de pe față indică necesitatea unei detoxifieri a rinichilor și ficatului. Unul din cele mai eficiente leacuri din bătrâni pentru curățarea feței de pete este pătrunjelul. Acesta acționează dinspre interior spre exterior. Petele de pe față apar de regulă ca un semn al unei acumulări excesive de toxine, insuficiență hepatică sau alte probleme cu ficatul. Prin acțiunea diuretică și detoxifiantă asupra ficatului și rinichilor, ceaiul de pătrunjel ajută la curățarea feței.
INGREDIENTE
- ¼ cană de pătrunjel
- apă clocotită. Pentru prepararea ceaiului, se pune o cană de apă la fiert și când clocotește se adaugă ¼ cană de frunze de pătrunjel. Se lasă la infuzat câteva minute.
Se beau câte 2 căni de ceai de pătrunjel, dimineața și seara. Ceaiul se prepară proaspăt în fiecare zi. După o lună de consum zilnic de ceai de pătrunjel, tenul se curăță de orice pată.
În plus iți recomand cu drag loțiunea pentru ten, crema de pelin și săpunul cu scorțișoară de la Nera Plant https://www.facebook.com/neraplant.ro/?fref=ts.
Eu sunt la a doua săptămană de când am inceput să beau ceaiul și să folosesc aceste produse. Sunt foarte mulțumită de rezultate.