Şi eu am avut aceeaşi problemă.
Mulţi mi-au recomandat un tratament cu asta:http://www.naturaplant.ro/......_Gerovital
...plus şampon, balsam şi ser.Se găseşte la Plafar, şi e chiar bun.:d
Syoss a creat un fel de pulverizant. Te dai pe varfuri si astepti sa se usuce 5 minute, cam asa. Si nu te arde de loc.
Il poti cauta in magazine, sigur o sa-l gasesti, Syoss spray protectie termica.
Te poti minti cu tratamente, ca o sa iti treaca, dar odata ce e distrus nu ai ce face, trebuie sa il tunzi pentru a se regenera.Trist dar adevarat, eu stiu din propria experienta. Iar apoi preferabil sa il lasi in pace, sau sa il faci rar cu placa(1 data pe sapt) si sa folosesti protectie impotriva caldurii, sa folosesti pentru varfuri - hidratare.
Buna, eu folosesc urmatoarele produse pentru par( si eu il fac cu placa si il si vopsesc):
masca de la gerovital cu petroleum cu care stau cateva ore pe par, apoi ma spal cu sampon elseve color vive, apoi ma dau cu sampon favisan nutritiv, apoi balsam de la balea by dm pentru par brunet( sunt vopsita brunet), apoi ma dau cu balsam nivea color si la sfarsit folosec ser de la gerovital pentru varfuri deteriorate, apoi il folosesc pe cel termoprotector tot de la gerovital:* bafta:*
Lasa placa, ce dracu...ai 13 ani,ce placa iti trebuie? daca te place un baiat, te place si cu cearcane la ochi dimineata si cu parul burzulit, nu la aia se uita, ci cauta sa iti simta mirosul fresh de dimineata; nu stiti nimic, generatie de mc donalds.pfff.
Singurul lucru bun pe care il poti face pentru parul tau in situatia de fata este sa il tunzi. Dupa ce l-ai tuns incearca sa folosesti cat mai rar placa si placa sa fie una buna(desi orice placa arde parul). Poti sa aplici si o masca naturala(ulei de masline, ulei de ricin) dar avand in vedere ca esti mica, dupa ce il vei tunde se va regenera incet, incet.Trebuie sa mananci fructe si sa bei apa, sa te hidratezi, te va ajuta mult.Inainte sa te faci cu placa poti aplica si un spray termoprotector, lasi parul sa se usuce, daca vei pune placa pe parul umed sau usor umed il arzi instantaneu:*
Pai...inaine trebuia sa folosesti un spray.Dar deja ai comis-o. Singura chestie pe care o mai poti face este sa te tunzi.Stiu ca nu iti convine dar...alta alegere nu prea ai. Si tratamentele acelea nu fac nimic. Dai banii de pomana. Sper ca te-am ajutaat. :**
Dalina27 întreabă: