| Steffany a întrebat:

Hei buna ma numesc Stefy... Vreau si eu un nume emo pentru hi5... Dai fundahee hee

Răspuns Câştigător
| lexy22 a răspuns:

Salut stefy! uite ideile melebig grin
StEfy_DrAgUtZa

steff_coolblack

stefy_superemo

steff. emmo

stefy_frumusika_dragutzica

emoXsuperXsteffy

i_LoVe_Seffy)Xo(black

merry_cool_steff

stephania_emm

emo_cool_stefy

funda?puppy dog eyes

10 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Emo_tions
fata/baiatulemodelaetajul1
doar_un_emo

| friday a răspuns:

Da` ce? Esti emo? Un emonel de-ala trist si suparat pe viata?
Sau vrei sa fii "la moda"? Nu ca s-ar purta moda emo straight face.
Pune`ti la Hi5 pur si simplu numele tau "Stefan" sau o porecla care te caracterizeaza (desi la tine merge " emonel" ).

| Minks a răspuns:

WTF? Nume emo?! laughing Incearca : i love to cut my veins

| R_9329 a răspuns:

Emo stefy rolling on the floor

| bd a răspuns:

rolling on the floor macar sti ce inseamna "emo" si de unde provine? probabil ca esti genul tipic de fetita suparata ca nimeni nu iti acorda atentie. btw: my dear invata sa scrii pe romana happy
traiesteti viata si nu mai incerca sa iesi in evidenta in modul asta. nu o sa reusesti.

| VladestepeTPU a răspuns:

Pun pariu că eşti o piţi, cu toate pozele alb-negru, foarte pixelate, şi spui 'lasă'mă în pace','te urăsc' şi multe chestii.Frate nu eşti altcineva dacă eşti emo sau dacă scrii cu l1t3r3, de Sus În JoS sau de jOs îN sUs sau chiar dacă faci poze de sus astfel încăt să fie scos în evidenţă. Şi învaţă să scrii corect, şi învaţă pronumele personal şi engleza.Hey sau bună e acelşi lucru. Dar mă rog laughing))

| roxaa_5485 a răspuns:

Stef-Xo`xo

The_emo`_steff
_emo_stef
Steff)Emmmooo(

| AiEnmaa a răspuns:

Emolovedie sau emo_love_black

| TheClassicGuitar a răspuns:

Emonel, Stefy inima de (PIATRA, CHiatra, castana) Rock pana la moarte! Vreau sa ma tai! TOKIOO HOTEEEEL! TrueBlood! Viata e Neagraa! sau uaaa rolling on the floor)))

| MaDyXa a răspuns:

Broke hear7 Steph