Pai,si eu am fost prima data tot la 12 ani,in vara asta,la cosmetica,cu mama,fiindca,na,da nu a stat langa mine acolo, a stat pe hol, si a durat vreo 15-25 de min, pana mi-a dat forma etc.
Stiu ca, a costat in jur de 20 de lei.Acum depinde de salon.Succes!
1. In jur de 20 lei parca
2. De ce sa iti fie rusine? Nu se intampla nimic doar o sa te pensezi.
3. Nu nu are nimic. Si eu tot cu prietena mea merg.
4. Depinde. In jur de 10-15 min
5. Daca te duci la cineva care penseaza bine nu ar fi prea multe. Intereseaza.te si tu cine penseaza mai bine, unde se duc majoritatea.
Nu costa mai mult de 10-12 lei (mama a lucrat la coafor) dureaza vreo 10-20 min pentru ca e prima data si nu iti greseste nimeni sprancenele ca acolo lucreaza oameni specializati si poti sa iei pe cine vrei. Fundita?
Si eu am 12 ani si am fost tot asa cu o prietena. Ea a stat pe scaun. Pai costa in jur de 15-20 de lei sau 10-15 lei. depinde si ce vrei sa faci. daca vrei doar sa ti le subtiezi iti ia mai putin. daca vrei forma iti ia putin mai mult. asta depinde mai mult de salon. FUNDITA? ♥
Buna :* Eu am 14 ani si prima data am fost la pensat inainte de banchetu' de clasa a 8-a.
1.M-a costat vreo 10-15 lei(stau in Bistrita)
2.Am fost cu mama si nu a avut nicio treaba.A stat pe un scaun (eu eram pe un fel de "pat") si povestea cu cosmeticiana
3. Poti merge cu oricine
4.nu mai mult de 30 de min.
5. Daca stiu ce fac si se concentreaza acolo nu prea sunt sanse sa greseasca
:*