| Kassie a întrebat:

Hei, buna TPU! Ce, mai faceti? Vreau sa va cer paerea in legatura cu ce costum sa port de >Hallowen?: Voi in ce va costumati? As vrea sa imi iau si catelul asa ca m-am gandit ca as putea fi zeita Hecate, deoarece ea era insotita de caini fantoma. Alte pareri?

Răspuns Câştigător
| Pierce_Khaterine_1997 a răspuns:

Eu m-a costumez in vampir.Pentru costum eu m-am inspirat din filmele astea noi cu vampiri unde ei se imbraca sexy am niste jegari negri stamti sexy cu ub tricou negru stamt sexy si o jacheta scurta neagra si cizme lungi negre.Make-upul eu o sa mi-l fac cu fond e en alb cu rimle de volum si de alungire cu fard de ploape negru si sub ochi fard mov ca niste cearcane mai proeminente. Buzele negre iar in coltul guri gasesti ib magazine renumitul fake blood care arata ca sangele adevarat, sangele ti-l lasi sa ti se scurga din coltul guri pana pe la jumatatea gatului.Si bineinteles coltii de vampiri nelipsiti care eu mi-i-am comandat specila de la dentist! Si lentilele rosi se la optica.
Daca mai vrei mai multe deghizari de halloween cauta pe
YOUTUBE:meganheartsmakeup halloween
Fata asta are 4 lookuri de halloween iar pentru cel de vampiri cauta pe
YOUTUBE:beautyliciousinsidner vampire
A si erea sa uit cu cainele la outfitu meu de vampir foti sa ii pictezi pe gat urme rosii de sange ca si cand el ar fi fost victima ta.
Te rog cauta ce ti-am spus pe yt pentru ca fetele alea chiar au talent si au niste machiaje de halooween bestiale.
Sper ca te-am ajutat.winking

| Pierce_Khaterine_1997 a răspuns (pentru Pierce_Khaterine_1997):

Si inca ceva.Pentru par eu o sa mi-l ondulez cu multi carlionti si o sa-l dau cu un spray special pentru a-l face negru (parul meu fiind castaniu deschis)NU UITA DA CAUTI PE YT CE TI_AM SPUS! PLS

5 răspunsuri:
| Wechangetheworld a răspuns:

Heii uite si noi facem o petrecere de Hallowen. Eu ma imbrac in mim.ai nevoie de : o fustita /egari/pantaloni.blugi dar culoarea trebuie sa fie neagra, o bluza in dungi alb-negru, niste bretele, o palarie, jambiere alb-negru sau doar negre si niste papucei albi sau negri ...Ideia e sa fi imbracata in alb si negru. Machiaju : ai nevoie de o pudra alba sau o crema culori (gasesti tu ceva) sa te dai pe toata fata, te dai cu mult rimel, tus in jurul ocilor si iti poti face nise lacrimi negre si in jurul unui obraz o inimiaora, rujul trebuie sa fie rosu sau negru.Si eu m-am chinuit ceva la costum dar ce nu aveam am imprumutat si costumul meu e aproape gata asa ca...
Sper sa ti-am fost defolos!
Bafta!

| Wechangetheworld a răspuns:

P.s : scuze pentru unele greseli big grin

| DianaIstratii a răspuns:

Eu ma costumez in Fata Zombie, dar nu sint sigura...Ideea ta e foarte buna, iar daca iti iei si cainele va fi si mai bine. Bafta!

| METALL2000 a răspuns:

Eu o sa ma costumez de haloween intr-o printesa moarta, iti trebuie : o rochie de printesa pe care trebuie sa o tai, o coroana pe cap, iar la machiaj iti trebuie: o pudra alba alba de tot o intinzi pe toata fata, cu un creion in conturezi gros tot ochiul pe ploape te dai cu negru si jos si sub pleoapa si tot cu un creion iti faci niste cocci ca freanken stein, cam asta e costumul meu de haloween, cat despre costumul tau nu stiu ce sa zic nu cred ca e o idee prea buna de haloween, oricum mai e pana atunci 4 zile mai ai timp sa te mai gandesti la costum; Mult succes! Sa ai un haloween distractiv! kiss