| simonafrumoasa a întrebat:

Hei! care sunt cele mai bune benzi depilatoare ca pana imi cumpar un aparart folosesc tot benzi. si ma cam enerveaza alea de la farmec pe care le fosesc. care sunt cele mai bune si cat costa

3 răspunsuri:
| RamonaRay a răspuns:

Buna!
Eu cred ca benzile veet sunt cele mai bune.Gasesti aici tot ce-ti trebuie:
http://www.avantaje.ro/......eet-861720

| KinoAndreea a răspuns (pentru RamonaRay):

Si eu le folosesc. Chia sunt foarte bune happy Acum mi-am luat de la Sesu si nu prea merita... :-(

| Codename a răspuns:

Buna! eu sunt cosmeticiana, iti recomand orice ceara care se poate topi [costa undeva in jur de 6 lei o cutie si iti ajunge sa te epilezi de 4-5 ori] si cumpara niste benzi de panza. Apoi procedeaza asa: punga gheata intr-o punga si apoi maseaza pe picior ana cand simti ca ti se raceste, aplica ceara fluida pe zona de epilat si apoi banda de panza. preseaza usor ana simti ca s-a intarit ceara putin. trage de banda de panza.
Ca alternativa iti pot recomanda o metoda mai ciudata: epilarea cu zahar: topeste cate utin zahar amesteca pana cand devine fluid si aplica pe pielea de epilat intr-un strat gros. trage de zahar si bucurat-te de o iele fina. avantajul acestei ul; time metode este ca zaharul este solubil in apa si se indeparteaza usor de pe piele, iar ceara mai greu. bafta!