Buna eu am incercat cu albus de ou si hartie si a dat rezultate, mai este si o varianta cu gelatina si lapte care si aceasta este foarte buna. Iar daca vrei o masca cumparata este aceea de la Avon Clearskin professional.
O sa incerc masca cu lapte si gelatina.
Foloseste un exfoliant chimic cu BHA 2%, el patrunde in pori si ii curata. Folosind o crema cu BHA zilnic previ si aparitia altor puncte negre.
http://www.paulaschoice.ro/......-30ml.html
http://www.paulaschoice.ro/skin-perfecting-2-bha-lotion-exfoliant.html
Sper sa fie si buna la ce pret are.
Sunt bune si au mai multe beneficii decat eliminarea punctelor negre. Exfoliantii chimici redau stralucirea pielii, te ajuta cu productia de colagen etc.
Acestea sunt beneficiile bha-ului :
- exfoliază celulele moarte de pe suprafața pielii și din interiorul porilor pentru ameliorarea porilor blocati si dilatati
- amelioreaza si previne aparitia punctelor albe, negre si de grasime
- indeparteaza excesul de sebum din pori si reduce numarul de pustule care se formeaza in mod normal pe ten
- imbunatateste aspectul pielii
- stimuleaza productia de colagen si amelioreaza ridurile fine
- amelioreaza petele si cicatricile post acnee, dupa cel putin 6 luni de folosire
- are efect anti-inflamator si antibacterian usor
- ingredientele aplicate pe un ten exfoliat zilnic patrund in piele mai usor si mai repede datorita indepartarii stratului superficial de celule moarte
Eu nu am probleme cu tenul, doar punctele negre imi dau batai de cap. Ar fi fost mai ok daca erau niste benzi, ca cele care le-am folosit pe nas. Le aplicam si dupa 15 minute imi extragea punctele. Asa mi-ar fi placut si pentru fata.
Foarte simplu! Iti trebuie lipici lichid si putina pictura neagra. Le amesteci si iti dai pe nas. Astepti vreo 10-15 minute si ti-l dezlipesti de pe nas. Dă rezultate foarte bune.
Eu cred ca tu nu ai citit corect intrebarea. Am zis ca am nevoie pentru fata nicidecum pentru nas.
Lipici? Cu lipici sa dai tu!
Am dat doar un exemplu. Poti si pe fata. Si am citit bine. Nervoasa dracu
Mira1738 întreabă: