| Mary Marry a întrebat:

Hei ce parere aveti despre acest sacou?
http://shop.nissa.ro/ro/produse/detalii/353-Sacou_S160

L-am vazut ieri in mall Afi Cotroceni si m-am hotarat sa mi-l iau, si din fericire mama e de acord, mai ales ca acum ma pregatesc de scoala iar tata imi da bani pentru asta. dar vreau sa stiu daca mai exista persoane la care le place acest sacou la fel de mult ca si mine :)

Răspuns Câştigător
| deniedaccess a răspuns:

E foarte fain...tot ce trebuie sa stii e cum sa il accesorizezi.cu siguranta vei iesi in evidenta(la modul bun) ca o fashionistabig grin

22 răspunsuri:
| miauu a răspuns:

Mie una nu-mi place dar daca tie iti place cumpara-l
imp e ca sa iti placa tie nu noua
tu il porti
nu te uita ce spunem noi
fa ce spune sufletelu tau
:*

bafta

| RecycleBin a răspuns:

Mie

| Doar1îngeR a răspuns:

Pe mine una nu ma incanta foarte mult aplicatiile alea argintii...
sacoul in sine e dragut dar are un stil aparte si nu stiu cu ce ai sa il poti purta.

| Abcfunny a răspuns:

Buna!
Imi place foarte mult, si eu am unul acasa numai ca este un alt model ...eu din nefericire mi-am luat azi haine de scoala + geaca de pielesad. daca stiam ca are asa ceva in afi ma duce si renuntam la geaca...straight face. poate o sa dau o fuca prin afi cand o sa fiu la liceu ca sunt acolo in petru maior de langa :d

| unknown a răspuns:

Mie mi se pare grozav; x
nu stiu daca e pe placul tuturor dar sunt sigura ca ii vei impresiona pe uniiwinking

| AllieGlam a răspuns:

E de fite parerea mea...

| hhhdd a răspuns:

Ar fi dragut daca nu ar avea chestiile alea pe umar.

| Maria46854213 a răspuns:

Il ador:X:XPacat ca nu sunt din Bucurestibig grin.Ca mi l-as lua si eubig grin.

| madalinutza a răspuns:

Bunabig grin pai sacoul arata foarte bine si culoarea la fel, dar nu imi place chestia aia de pe umerihee hee modelu acela, nu stiu cum se numestehee hee
in rest sacoul e ok:*

| DeNyyy a răspuns:

Ce fain e. e foarte fain sa il porti cu placere.:* daca gasesc si eu imi iau si eu unul...

| ANNAx44 a răspuns:

Nici mie nu-mi placehee hee

| zooooza a răspuns:

Mie imi place. M-am saturat de sacoul ala banal! Negru, simplu si fara nimic interesant.Asta imi place.

| Crs a răspuns:

E bestial :X

| TwixulDrept a răspuns:

Sacoul e suuuuuuuuuuuperb il ador daca iti place ar trebui sa ti-l iei pentru ca este ceva deosebit si ff frumos :X:Xlove struck

| Turquoise a răspuns:

Buna
Superb, imi place chestia aia de pe umeri, dar eu nu port sacouri.happy

| Emmeii a răspuns:

E fooooarte misto. si eu mi l-as lua daca as fi in locul tau.
misto. love struck
pa pa.

| T30D0RA a răspuns:

E fain. love struck

| MissD a răspuns:

Doamne, sacoul asta este incredibil de frumoooss! Pacat ca e asa scump, ca tare l-as mai vrea si eupuppy dog eyes te felicit de pe acum de achizitia facuta. In primul rand este in trend pentru ca se poarta epoletii si stilul military este inca pe val.

| TraficDeMentosane a răspuns:

Sincer mie mi se pare...:-& in fine nu'mi place big grin

| BRoxana a răspuns:

Bai, de frumos e foarte frumos, dar sincer ai zis de scoala... tu crezi ca o sa porti asa ceva la scoala?raised eyebrows sa fim seriosi, nu vad o domnisoara cu o bluza un sacou d'asta si o geanta-n spate, serios acumlaughing, daca tie iti place si ai unde sa il porti e perfect, adica na, dar tocmai ca vine scoala, nu-i prea vad rostul in garderoba ta + ca nu e un tricou de 15 lei ce chiar daca nu-l porti iti place sa-l ai."Sa fie acolo!"... poti sa il iei cand tii se iveste o ocazie speciala si ai cu ce sa il porti, nu stiu eu nu-l vad practic si sincer eu nu am vazut oameni pe strada cu asa cevalaughing acum, daca tie tii se pare ca merita, ia-l, dar nu stiuthinking asta a fost parerea mea, acum e alegerea ta cum facilaughing

| Mary Marry explică:

Pai, eu la scoala nu am uniforma.Si pot sa ma imbrac cu orice vreau.
Inclusiv astfel de sacouri.De exemplu am inca un sacou negru, tot, pe dinafara vorbesc, este din paiete.Sica nu era de ajuns mi-am luat si o fusta roz mai eleganta, cu cizme cu gaurele(din acelea de vara)tot roz, cu ochelari aviator, geanta stil punga dar din piele lacuita si un tricou negru.Am facut senzatie! Pana si profesorii se uitau la mine, iar profesoara de geografie chiar mi-a spus ca trebuie sa am curaj cat si o personalitate puternica, ca sa ma imbrac asa.Adica eu sunt o persoana foarte timida si fricoasa dar cand vine vorba de moda si haine am un curaj nebun.Plus ca la mine la scoala, la Liceul de Muzica Dinu Lipatti, se poate spune din toate motivele ca este un liceu de fitze.Adica la noi sunt toti copii de lautari, vedete(vorbesc cantaretii, cat si actorii)manelistii, etc.Adica nu cred ca ati mai vazut pe la vreo scoala.Ca elevi(copii de ''vedete'')clasa a 12-a, care au carnet, sa dea spaga la portar cate 50 pana la 100 de lei la portar doar ca sa intre cu masina in curtea scolii.Si nu orice masina ci numai Mercedes, BMW, Audi, Manseratti, etc.
Sau fetele de clasa a a 9-a, a 12-a, cele cu bani vin cu genti Louis Vutton si asta doar ca sa atraga atentia (si restul fetelor cat si profesoarelor care le poti auzi ca vor si ele asa genti). La noi in liceu mai presus de toate trebuie sai te imbraci cat mai fashion, sa ai gele mai tari telefoane(mai toata lumea are Iphone), si sa fi copilul cuiva, atunci esti cel mai bine vazut.Deci la noi dupa clasa a 5-a nu se mai vine cu rucsacul sau ghiozdanelul.Ci cu genti cat mai la moda.Si daca nu te conformezi nu mai vorbeste nimeni de tine sau rade de tine.Asa ca acest sacou va face ravagi, mai ales ca ma pot lauda ca fetele mai mari ma cunosc (clasele a 10-a, a 11-a)si cateodata vin si ma intreaba de unde mi-am luat pantofii, jachetele. Una dintre ele este o fata, Daniela, si ca sa vedeti e fata de senator.Si vine si ma intreaba si eu ii spun...si uite asa...
Deci la noi e altfel. Ce sa mai vorbim de vedetele scolii, cum e Noni Ene, care nu ii ajungi cu prajina la nas, la cat de infumurat si mandru de el este. Aadica in mintea unora (a celor mai multi)cand se gandesc la acest liceu, Dinu Lipatti, vad copii care sunt imbracati alb-negru, care canta non-stop pe Beethoven si Mozart. Ei la uni e vorba si despre asta, sau mai bine zis toti facem asta. DAR cand vine pauza s-a terminat.Baietii cu manelele, fetele cu hainele, si asa mai departe.
Deci la noi in scoala tot e permis. Iar prin acest sacou se vede doar ca, cunosti moda, esti ''finantat/finantata'' de parinti si ca esti cool.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SACOUL E PREA BELEA. TI-L RECOMAND DACA VREI SA FACI SENZATIE.Invidioasele care n-au tupeu sa imbrace genul asta de sacouri sa-si tina gurita. e prea tare si model ca asta nu mai se gaseste in romanica. ia-ti-l cat il mai gasesti, si ca sa stie toate fetitele:lanturile alea pe umeri se numesc epoleti.asa ca nu va mai dati voi cu parerea daca sunteti pe dinafara. ti-l recomand cu un blug conic albastru, o bluza simpla pe dedesubt colorata si cu tocuri f inalte, o geanta mare plic si cam atat.sacoul e toata senzatia.ciao