anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Ce parere aveti despre pierce-uri? Care va plac si care va displac?

8 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Îmi plac foarte mult cele în limbă/buză, și îmi displac total cele în buric.
Baftă!

| AlexandraCroft a răspuns:

Buna!
Specific ca am pierce in buric si limba este parerea mea, gusturile nu se discuta, unora le place altora nu fiecare si-o tine pe a lui. Poate nu sunt un exemplu foarte bun pentru adolescenti deoarece unii si-ar dorii sa isi faca gauri in buric sau limba dar nu ii lasa parintii, vreau sa spun ca ca am primit acordul lor ca sa imi pot face numai pentru ca sunt fata cuminte si silitoare mi-au dat voie daca nu, nu ma lasau.
Fiecare om in parte are voie sa isi faca absolut orice la corpul lor nimeni nu cred ca e in stare sa comenteze sau sa isi dea cu parerea exceptand parintii.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa sanatate iti doresc.

| Siracuzia a răspuns:

Buna! Mie nu imi plac pierce-urile de nici o culoare, de niciun fel.Nu arata bine(parerea mea)deloc o persoana cu pierce in limba,in nas,in spranceana si mai stiu eu unde. Fetele si femeile sa isi puna cercei in urechi si atat! Ca arata foarte bine.Iar baietii sa se limiteze la a fi baieti, ce cauta un baiat cu cercel in ureche, par lung si mai stiu eu ce?

| DidiChanx3 a răspuns:

Imi plac cele in buza si buric http://www.google.ro/......tp?/imgres si http://www.google.ro/......tp?/imgres si nu-mi plac piercingurile in sfarcuri sau in limba ( pentru ca se pot infecta si ca nu e usor sa mananci cu ele are o prietena si de la ea stiu ) fundita plss :o3

| BeatriceBiaa a răspuns:

Eu cred ca nu conteaza daca unora le place sa poarte pierce-uri sau nu pentru ca tu il vei purta si cinteaza ceea ce iti place tie si daca tu te simti bine cu el este important insa pirce-urile numai sunt la moda, a fost o perioada cand se purtau insa acum sunt banale si numai au nici un farmec, dar decizia iti apartine...

| Mălinuşaaa a răspuns:

Heii. big grin Sunt foarte de acord cu @VesnicRatacitoare.mie imi plac doar doua gauri intr-o ureche atat. big grin

| shainitainii a răspuns:

Mie imi plac foarte mult. Mai ales cele in limba si septum. big grin

| Element25 a răspuns:

Mie imi plac, si eu vreau sa-mi pun in buza

Întrebări similare