Impotriva caderii parului am folosit sampon de la Yves Rocher, cel din flacon alb si mie mi-a folosit foarte mult. Insa caderea parului poate avea mai multe cauze
Samponul soldi galador si crema de par impotriva caderii vivanatura. Ambele se gasesc la plafar.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Eu nu am probleme cu caderea parului dar stiu un sampon care este cel mai bun dupa parerea mea NIVEA orice tip, eu i-l folosesc de 4 ani si parul meu arata superb, incearca-l, ti-am fost de ajutor?
Cele mai bune sampoane impotriva caderii parului existente si pe piata romaneasca, dupa parerea mea sunt : anaphase-Ducray[contine vitamine], si Crescina[asta e in varianta si pentru barbati si femei]. Anaphase e foarte bun mai ales pentru parul fragil. Eu l-am folosit cativa ani si e foarte bun insa la un moment dat am zis sa-l schimb si nu regret ca am dat 700 de mii pe un sampon Crescina. Pe locul 3 e samponul Dercos.Pastilele revalid sunt apa de ploaie.Ca medicament impotriva caderii parului e bun minoxidil 2la suta, se gaseste si la noi sub forma Alopexy[e de fapt o solutie fabricata in Franta], a aprut si minoxidil 5 la suta, ma intreb cand il vom gasi si noi in farmaciile noastre. Minoxidilul e contraindicat cardiacilor.Propecia ar fi cel mai bun, s-a gasit si la noi in urma cu cativa ani, sunt niste pastile, foarte scump, nu am indraznit sa le iau deoarece produc ipotenta. O solutie ar fi Propecia sub forma de sampon insa nu e de gasit aici in Romania.
Sunt unele cauze pe care samponul nu le poate rezolva, cum ar fi stresul, care duce la caderea in masa a parului, lipsa de somn si vitamine, radiatiile.Ca sampon, mie imi place Clear.Cred totusi ca unul profesionist, sau un tratament Vichy ar face mai mult bine.
Buna,
Uita-te pe link-ul de mai jos si urmeaza cu incredere sfaturile de acolo, numele samponului e in articol:
http://cumul.ro/tratament-pentru-cresterea-parului/
Numai bine!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: