Personal, îmi plac variantele nou apărute de la Batiste.
Din câte am înțeles, șamponul uscat de la Dove este bun.
Nici unul! Personal nu agreez ideea de a pune nimic chimic pe scalp.
Numai ideea de a astupa cu ceva mizeria si praful de pe scalp, ma dezgusta. Prefer spalatul pe cap clasic, cu apa si sampon, apoi conditioner si uscat natural.
Asta pentru că ești norocoasă și ai un scalp echilibrat, respectiv și un păr cu o structură bună.
Personal, trebuie să îmi spăl părul zilnic pentru ca să fie curat tot timpul.
Chiar și după ce îl spăl, parcă este în continuare murdar datorită faptului că scalpul este unul gras.
Șamponul uscat absoarbe sebumul și îl face să arate curat.
Mai apoi, șamponul uscat mă ajută să-i ofer părului volum de la rădăcină, asta ca să nu stea lipit de scalp.
Parul nu se spala zilnic, de aceea il fortezi sa secrete sebum si sa se ingrase. Parul se spala iarna la 3-4 zile, iar vara pentru ca este tranpiratie si praf, la 2-3 zile.
Te sfatuiesc sa te incerci a te spala la 2 zile pe cap, iar dupa 6-8 saptamani, sa incerci la 3 zile. Vei vedea ca se va echilibra PH-ul sclapului, iar productia de sebum va scade.
Știu că există variante precum, cu cât îți speli părul mai des, cu atât se va îngrășa mai repede.
Ceea ce este corect, dar aplicabil, cred eu, unui scalp normal cu tendință de îngrășare.
În timp ce un scalp gras, se va îngrășa la fel de repede, indiferent de frecvența cu care ne spălăm părul.
De regulă îmi spal parul 1x/ 2 zile.
Am incercat și varianta 1x/ 3 zile.
Consider că frecvența spălării nu este una universal valabilă, ci se adaptează în funcție de tipul de scalp (uscat, normal, gras).
O persoană cu un scalp uscat va simții nevoia să își spele părul mai rar, în timp ce o persoană cu un scalp gras, va simții nevoia să își spele părul mai des.
Sunt de acord cu tine dar sunt și persoane ca și mine care a doua zi după spălare arată ca și cum nu s ar fi spălat de 1 săptămâna.
Batiste!
(Discutie intre baieti )
Nu îmi plac cele de la Avon
O prietenă mi-a sugerat să încerc șampoanele de la ei. Va trebui să i le fac cadou.
Pai da, Batiste este mai bun (folosit in caz de urgenta).
Nu mă gândeam la faptul că și bărbații folosesc.
Pai... nu folosesc. Numai ca nu strica sa ai unul in casa nefolosit de un an asa... nu se stie niciodata
anonim_4396 întreabă:
skriil întreabă: