| DeeDee_4511 a întrebat:

Hei!happy Ceva cure de slabit nu prea stricte? Adica ceva gen: cura cu grefe. Ati incercat si a dat rezultate? Daca nu, cum ati slabit fara sa tineti o cura foarte stricta?happy Multumesc mult :*! Fiecare sfat e bine venit.

7 răspunsuri:
| gHelena a răspuns:

Iti recomand dieta cu mere sau una dintre celelalte prezentate aici: http://www.divahair.ro/diete_si_slabire. Spor sa ai!

| amanda33 a răspuns:

Buna.
incearca dieta lui crisan
e singura in care ai voie sa mananci orice chiar si mezeluri si oua
el a slabit 60 kg in 2luni. tu nu vrei astia. tii decat o parte din ea. incearca o saptamana sa vezi ce rezultate spectaculoase. nu ai nimic de pierdut si nici nu te infometezi.
nu uita si de putin sport, daca ti-e lene mergi macar o statie de autobuz pe jos

| costis a răspuns:

Te poate imbolnavi de stomac. Sunt cam acide. La fel si curele de cruditati, fara sa fie neaparat acide.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cura cuvantul asta ii prea dur poti sa incepi sa mananci dimineata fructe indiferent care ar fi dar nici portocale prea acre sau grefe nu-s bune sa mananci in exces

| Mihay4 a răspuns:

Numai mânca cea mai bună cură de slăbirelaughing sau du-te în pădurile americane cum zice Berry Grill de la 110 kg si ceva a ajuns pe la 80 laughing

| Creolina a răspuns:

Mah eu sunt sportiva de performanta de vre 4 ani dar inainte sa incep cariera sportiva eram obeza :-o dupa 4 ani de volei de performanta am slbit 80 de kg sh acum am forme bine conturate(abdomen, coapse...etc)sh inainte tineam o data pe oluna o saptamana mankam numai mere verzi si beam numai apa plata si am slabit intr-o saptamana 7 kg jumate :* sper sa te ajute

| Ane_1146 a răspuns:

Pai cura cu grefe e ff stricta. Trebuie sa mananci numai grefe si sa bei apa... din cate stiu eu.
Trebuie sa faci ceva sacrificii ...incearca sa mananci mai putin ca de obicei. sa renunti la duciuri...stiu,rolling eyesfoarte greu, dar daca ai vointa poti!
Succes!happy