Pai il tapezi inainte adica bagi pieptanul in el si practic il ciufulesti.Il intorci pe spate apoi, il prinzi cu o agrafa si bagi fixativ de preferat ultra strong 4[rezista mai mult]. si gata"X
1 pai il tapezi putin
2 cand il prinzi il ridici putin mai sus si il prinzi cu clama
cred ca intelegi... daca nu gasesti tuotriale pe net
Sunt sigura ca pentru urmatoare iesire in club ti-ai dori o tunsoare cu mult volum. Acum e chiar simplu, oricat de subtire ar fi fierul tau de par tapand in mod corect vei avea volumul dorit.
Urmereste pas cu pas hairstylistul si vei vedea cum trebuie sa separi parul in suvite, apoi sa tapezi in ordine. Vei adora rezultatul:
http://www.youtube.com/watch?v=HQO86Y4LYUA&feature=player_embedded
pup dulce, Mal!
Hmm.pai sa incerc sa-ti explic eu iei bretonul si il imparti in 2 suvite pe care le rasucesti individual, apoi le imbini iar intr-o singura suvita.Cu un clestisor de par (nu agrafa sau altceva) prinzi suvita, apoi tragi usor ea ca sa devina mai 'bufanta'. Apoi restul de par il prinzi intr-o coada. Sper ca intelegi explicatia Bafta!
Tapeaza-ti parul:
4. Taparea frecventa si incorecta a parului
Evita pe cat posibil sa iti faci o obisnuinta din taparea parului. Ocazional te poti folosi de acest procedeu, cu conditia de a o face intr-un mod corect. Pentru a-ti tapa parul, trebuie sa urmezi nu mai mult de patru pasi:
a. Se alege o suvita din varful capului
b. Aceasta se va tapa la radacina, urcand pe suvita cel mult 4 cm, in functie de lungimea parului
c. Se continua cu suvita urmatoare, care duce in directia fruntii
d. La sfarsit parul se va finisa doar la suprafata, pieptanandu-l usor cu o perie fina.
Http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Tipa din imagine are un fel de burete pe dedesubt la "bucla" aceea ca sa nu fie necesar sa tapeze parul exagerat de mult, pentru ca se deterioreaza. Asa te sfatuiesc si pe tine sa faci, sa iti cumperi un buretel din acela si il pui pe cap, tapezi foarte putin parul si il tragi peste buretel, prinzi cu agrafe si dai cu mult fixativ.
http://www.youtube.com/watch?v=8TPKAK_HnPw
Nu trebuie neaparat tapat.Eu mi-l iau bretonul mi-l ridic tip coada mi-l duc la spate il pun sa stea intins pe cap iar apoi il inatind de la spate si ii fac volum.Si nu trebuie sa-l tapezi. Dar de preferat este o clema nu elastic.Sa sti ca am m-ai spus la cineva de pe TPU si i-a fost de folos sfatul.
Succes
Buna.
Poi ai putea incerca mai multe feluri.
1)Daca ai breton - poti prinde mai intai coada, apoi sa tapezi bretonul (bagi piaptanul in el si il incalcesti).
2)Daca nu ai breton - poti face mai intai parul din fata, apoi sa faci coada. Parul care l-ai tapat trebuie sa fie prins cu o clama foarte buna, apoi iti prinzi coada foarte incet. Daca vezi ca se fac bucle, dai cu piaptanul in acele locuri.
-poti sa iti prinzi parul din fata (fara sa il tapezi) cu un elastic subtire, si nu trebuie strans foarte tare nici sa stea umflat. Apoi prinzi coada fara sa ti cont ca ti se strange. Dupa ce ai prins coada targi de parul din fata cu grija si il prinzi cu clama.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Si eu am breton drept... eu mil umflu cu ondulatorul sau poti sa ti-l umfli cu un bigudiu daca nu ai ondulator
DaciaRomania întreabă: