| Uza a întrebat:

Hei! Cum pot avea parul mai gras? Il am gras dar vreau sa il am gras si dupa baie.
Dupa ce fac baie imi sta foarte urat parul, si e uscat si nu are nici-o forma.
Stie cineva cum sa-l am mai gras dupa baie? Ce produse sa folosesc? Multumesc! Dau Funda :X

Răspuns Câştigător
| papusikatha a răspuns:

Iei putin ulei de masline in mana si freci parul, uleiul de masline este folosit si ca tratament pentru par. Incearca.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce nu îi dai o formă pentru început?
La final te clătești cu oțet de mere îndoit cu apă, limpezește-te bine și folosește șampon și balsam pe bază de plante.
Pa, pa.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Incearca balsam,ulei de masline,sau ricin,ceara de pal,gel de par...
dar nu inteleg de ce ai vrea asta, te asigur ca vei regreta dupa!
daca vrei sa nu mai fie uscat, iei un balsam si iti dai dupa spalare cu el.

| GabrielaSandica a răspuns:

Vreau sa ti spun ca folosesti un produs care iti usuca parul, de aceea nu sta deloc si este uscat. Iti recomand o masca de la Planet SPa de la Avon cu extract de masline, este hidratanta si este foarte buna. Pentru detalii ma poti contacta.

Gabriela Sandica
Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala

| Loly a răspuns:

Eu nu intelg.Cum adica vrei sa il ai gras? Poate mai gros, mai sanatos nu stiu.Dar gras? Din ceea ce ai spus tu eu am inteles ca vrei sa il ai saclit. Daca e asa nu te mai spala pe cap si o sa il ai.

| lylo a răspuns:

Dal cu ceara thinking mi se pare ciudat ce vrei tu, dar... eu ti-as sugera o plaa de par big grin

| Delia_5516 a răspuns:

Foloseste ceara de par.

| maryanaa a răspuns:

De ce vrei sa ai parul gras? este urat la o fata sa umble cu parul asa chiar nu te inteleg.
Dar daca vrei nu te mai spala pe cap si o sa iti stea gras mereu