Incearca demachiantul de ochi de la AVON. Nu-ti ataca pielea sensibila pleoapelor, pentru ca este special creat pentru indepartarea fardului de pleoape. Mai poti incerca si cu ulei de masline, il aplici pe un disc demachiat si nu numai ca te demachiaza, ci iti si hraneste bine tenul.
Orice ai folosi pentru demachierea ochilor, trebuie sa pui produsul pe doua discuri, si cu miscari circulare dinspre exterior spre intrerior demachiezi ambii ochi simultan.
Dupa ce ti-ai demachiat si fata, iti cureti bine toti porii prin clatire, eu folosesc un gel demachiat, apoi iti aplici lotiune tonica pe fata la fel cu discuri pana in jurul ochilor, apoi aplici crema de fata potrivita tenului tau si esti cu fata mai curata ca oricand.
In principiu, cu un lapte demachiant, folosind acele discuri speciale, sau chiar vata. Dar exista si alte metode prin care se indeparteaza machiajul. Uite, citeste aici:
http://www.flu.ro/......fecta.html
Demachiant, dar cred ca stiai de asta.Un demachiant foarte bun e uleiul de masaline sau orice ulei vegetal, curata extrem de bine, zic din experienta, procedura e aceisi ca l aun demachiant obisnuit, pui pe un disc de vata uleul si inepi sa stergi.
Pentru demachierea ochilor se foloseste un demachiant special pentru ochi si buze.pui o cantitate de demachiant pe o discheta de bumbac, apesi putin astfel incat sa intre demachiantul in ea si sa nu curga surplusul apoi stergi ochii incet, fara miscari bruste.iti recomand un demachiant bifazic pentru ca e pentru machiajele waterproof si de obicei sterge orice urma de machiaj foarte usor. poti folosi Farmec-e unul dintre cele mai bune si ieftine-10 lei. sper ca te-am ajutat.
Iei un disc demachiant sau putina vata si aplici pe el demachiant.Sau amesteci un ulei vegetal(masline,samburi de struguri, jojoba, argan) in proporti egale cu apa, adica jumatate din cantitate ulei, jumatate apa si te demachiezi cu el.Fie te demachezi cu un cleaser(gel de curatare, spuma de curatare).
Exista demachiante speciale pentru ochi, de la nivea cred...nu ustura deloc! il pui pe discul demachiant si te stergi incet. Daca nu ai acel demachiant, poti face acelasi lucru cu un demachiant normal, doar ca va ustura putin. Daca vrei, dar e mai greu si nu foarte diferit, iti pui pe un betisor cu vata demachiantul si te stergi cu el ca si cum te-ai face cu creionul. Sper ca am fost de ajutor :*** FUNDA, te roooog? :**
Pe un disc demachiant aplici o creme pentru fata cu pH ridicat (7, 6) sau crema pentru tenul gras (nu conteaza ce ten ai tu ) inchizi ochiul si freci pana negreala ajunge sub ochi , iar apoi cu alt disc poti sterge cu usurinta negreala.
DaciaRomania întreabă: