| pinkpityc a întrebat:

Hei
Cum poți scapă de cearcăne închise la culoare si adânci?(am încercat o grămada de creme, tratamente naturiste, ulei de migdale, dar fara niciun rezultat ) le am mereu chiar si atunci când dorm foarte mult

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca ai nevoie de o albire a cearcanelor ( laser, peeling chimic etc ) si de grasime injectata. Daca sunt mostenite nu te ajuta prea mult cremele. Mergi la o clinica si medicul o sa gaseasca cea mai buna solutie pentru tine. Poate nu ai nevoie de acid hialuronic ( sau cum dumnezeu se numeste :)) ) si acea adancime poate sa fie optica -produsa de culoarea lor inchisa.
Poate te ajuta site-ul asta :
www.scapadecearcane.ro

| Katoky a răspuns:

Bună!
Îm afară de lipsa de odihnă, fumat, o alimentaţie mai puţin sanatoasaă, cearcanele pot sa ascunda o problema de sanatate, care poate fi clarificată în cadrul unui consult dermatologic, însoţit dacă este nevoie de un set de analize. Se injectează acid hialuronic în intervenţiile dermatologice, astea sunt temporare (6-9 luni)
Te pup!
O zi frumoasă!

| Irimescu_Gabryel_2001 a răspuns:

Te as sfatui sa incerci cu ulei de masline si lamaie

| Alexia003 a răspuns:

Incearca remescar il gasesti in farmacie

| pinkpityc explică (pentru Alexia003):

Am vrut sa îl încerc mai demult, însă am găsit câteva păreri despre el, in care se zicea ca strânge pielea, este neplăcut de purtat si nici nu are un efect foarte bun, mai ales pe cearcăne.Nu știu dacă o sa îl încerc, am văzut teste doar pe cei cu pungi, la tine a avut efect?

| Alexia003 a răspuns (pentru pinkpityc):

Le mostenesti sau sunt din cauza oboselii?