Pai poate nu le place, sau din invidie nu zic nimic, chiar daca le place! daca nu le place, mai bine sa nu zica nimic! pe mine una nu ma deranjeaza daca nu observa cineva acest aspect! nici tu nu ar trebui sa te superi sau sa te simti stanjenita! daca tie iti place... e tot ce conteaza. fi mai increzatoare in propria persoana. sau daca nu esti sigura de alegerea pe care o faci in materie de imbracaminte, cere ajutorul, parerea unei persoane din familie, care cu siguranta nu te va minti, sau unei persoane in care ai incredere.
Nu prea sunt de`acord!
De ce? cu ce nu esti de acord?
Pai este opinia mea uite: de exemplu daca cineva nu iti observa noile haine sau accesori nu inseamna ca sunt invidiosi sau ce ai mai spus tu mai sus. Si mie mi se intampla ca colegele mele sa isi cumpere haine/accesori noi si eu sa nu observ decat, probabil, dupa un timp. Asta nu inseamna ca sunt invidioasa sau nu imi place tinuta respectivei. De exemplu am o colega in clasa care pur si simplu nu ma inghite deaorece satu cu baitatul de care ei ii place in banca... si dupa ce imi cumpar haine noi si vin cu ele la scoala imi spune ca sunt dragute etc... Ma rog, este doar o parere.
Tu chiar esti o attention w h o r e veritabil
Serios? Gandeste'te daca tu le spui ceva cand au ei haine noi
Mai si mie imi place sa observe cineva ca mi-am cumparat ceva nou sau ca m-am imbracat mai deosebit, dar daca nu se intampla asta este, nu fac o drama din asta. ai putea sa le intrebi tu pe ele, "cum ti se pare bluza mea noua?" sau "mi se potriveste inelul acesta?". chestii de genul eu asa mai fac daca nu observa fetele, dar de obicei ele imi apreciaza hainele...
MaryMaria333 întreabă: