| Elly2763 a întrebat:

Hei!:* Cum vi se pare firma Lady`s? Are produse bune? Fundita :*:*

Răspuns Câştigător
| crissx_7752 a răspuns:

Este o firma destul de buna, dar oricum nu am inteles sa aiba cineva ceva cu ea. este ok love struck

12 răspunsuri:
| redrosegirl a răspuns:

Nu sunt foarte bune!(parerea mea).Am folosit si produsele Lady`s, Avon si Oriflame.Dar cele mai bune si cu o calitate superioara sunt Oriflame, pur si simplu "m-am indragostit" de Oriflame!

| Oanaaa123496 a răspuns:

Buna,vrei sa devii reprezentant sau doar simplu cumparator?
Ca reprezentant, vei avea probleme cu ei la capitolul livrare(comanda vine foarte greu, sunt neseriosi). Siteul lor este destul de neevoluat.Nu vreau sa fac reclama proasta, asta e parerea mea.
Din punctul de vedere al cumparatorului, produsele sunt ieftine si destul de bune

| crazyfun a răspuns:

E tare...produse d calitate si ieftine...si scoti si bai frumosi daca esti reprezentant.

| crazyfun a răspuns:

Fundaaaaaaasmug

| Andreea97_9961 a răspuns:

E super ca e reprezentanta o colega de a amea

| DewMountainDew a răspuns:

Mie mi se pare o firma destul de buna:* desi inca nu am incercat-o, dar mi-a spus o prietena, care foloseste produse de la aceasta firma ca sunt super

| Dainel a răspuns:

Dupa cum spune sora mea cele mai bune sunt produsele AVON asa ca si lady`s sunt destul de bune happy

| Awy a răspuns:

F buna...eu folsesc de 2 ani sh st f multzomitha sincer iti spunbig grin eu zic sa-l incercihappy funda?happy

| AbCdEfGhIjKlMn a răspuns:

Da mi se pare tare okhappy dar acum eu nu am mai primit oferta si sunt foarte suparata pentru ca aveam foarte multe persoane care vreau din acea oferta:*

| Andrutza_7726 a răspuns:

Da...st f bune:X

| byabibby a răspuns:

Destul de buna! eu una asa cred

| JustME_6760 a răspuns:

Da.Si eu am comandat de acolo iar produsele sunt ieftine(in comparatie cu alte firme)si de foarte buna calitate.
Parerea mea.