Sa-ti spun sincer, chiar daca imi permit sa-mi cumpar haine de firme dintre cele mai scumpe, prefer sa-mi achizitionez si din astfel de locuri haine.Decat sa ma duc intr-un mall sa cheltui banii pe diferite articole vestimentare la preturi exagerate in raport cu calitatea, prefer sa-mi achizitionez dintr-un second hand ceva la mana a doua, uneori am norocul de a da peste lucruri noi, chiar fabricate de designeri renumiti sau case de moda celebre, la un pret rezonabil.Mama are o prietena, detinatoarea unui second hand care aduce lucruri foarte faine.Si mi-am gasit multe dintre tricourile mele favorite acolo.De ce mi-ar fi rusine de ceva cu care ma mandresc?
Nu am cumparat, dar am o parere buna despre ele, gasesti si lucruri de calitate
Eu uneori mai cumpar. Unele sunt de calitate foarte buna si atata timp cat iti sta bine ce conteaza de unde e, plus ca sunt si ieftine.
Daca tie iti place un tricou, de exemplu, nu conteaza daca e de firma sau daca e la mana a doua, conteaza daca tie iti place
De ce nu? Nu am nicio problema cu asta. Merg acolo fara nicio rusine. Unele chiar sunt folositoare.
gabytpu întreabă:
numelemeu134 întreabă: