| LoveeMakeup9 a întrebat:

Hei big grin
Am o mica problema.Am par pe maini si picioare.Nu e mult dar e foarte inchis la culoare si cum te uiti la mainile mele iti sare in ochi culoarea stridenta a parului de pe maini.Asa..am uitat sa va spun am si "mustata".Nu vreau sa ma epilez pentu ca am mentionat la inceput ca nu am mult par, e doar inchis la culoare.M-am decis sa il decolorez.Cu ce as putea? Dupa cateva saptamani va reveni iar la culoarea naturala?
Mersi :*

Răspuns Câştigător
| CATbleo a răspuns:

Epileaza-te. o sa ai mai multe probleme cu decolorarea. cum ar f ca se vede ca dracu' in lumina. si in general. epileaza-te.
te duci la un salon, si te epilezi de 3 saptamani n-ai treaba de nimic.
dupa care te duci iar, daca nu vrei singura.
nu se nazareste vreun fir de par sa iasa de unul singur, ies mai multe. daca iese vreun fir de par, se aranjeaza rapid.
decolorarea pe picioare e dubioasa.
adica nu.
nunu. nu.
ce tot zic.
oamenii trebuie sa faca greseli majore ca sa invete ceva pe bune. cum am fost eu, cand mi-am taiat o suvita de un cm si am ascuns sub breton. (aveam 13 ani) numai ca suvita era in fata, a crescut, si din cand in cand mai batea vantul, asa ca mergeam ca proasta cu suvita aia in mijlocul fruntii.
toata lumea mi-a zis sa rezolv chestia aia altcumva, dar eu am zis ca mine.
si pana nu s-a ras de mine pe tema asta nu m-am invatat.
eu nu spun ca va rade lumea de tine.
numanui nu-i pasa de chestiile astea, cel putin asta cred eu. spun doar ca o sa ai niste batai de cap incredibile pe care tot tu o sa te stresezi aiurea.
e clar ca nu esti suficient de informata.
dar tu fa-o.
dupa care sotto te vei epila.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Epilare. Nu stiu cati ani ai, dar daca te gandesti la barbati te asigur ca nu sunt multi carora sa le placa sa puna mana pe padurea Letea. Femeile flocoase nu sunt chiar cel mai sexy lucru la care sa te gandesti happy

| LoveeMakeup9 explică:

Am inteles ca se poate decolora cu apa oxigenata.e adevarat?

| trisha88 a răspuns:

Poti sa intrebi la un magazin de cosmetice, este un praf cu care isi decoloreaza parul cei care se vopsesc in blond, dar acolo sigur o sa te informeze ce produs sa cumperi.Banuiesc ca pe masura ce parul creste va aparea culoarea ta si va trebui sa repeti procedura. Dupa cate saptamani va reveni asta cred ca depinde de la persoana la persoana.

| lollipops a răspuns:

Epileaza-l.

| CATbleo a răspuns:

laughing
nu mi-o lua in nume de rau, dar am vazut tipe cu par decolorat pe maini/picioare/fata.
parul iesise pe alocuri blond, pe alocuri portocaliu laughing
si se vedea puful ala...
eu spun ca cel mai ok este sa te duci la un salon, unde persoana de acolo te va indruma exact ce si cum.
Avand in vedere ca nu vrei sa te epilezi, presupun ca esti destul de mica si ca inca nu ai vorbit cu mama ta despre asta.
Incearca sa-i spui ca te deranjeaza si sa-i ceri un sfat. Daca iti spune ca te decolorezi, fa-o la un salon.
Daca iti spune ca te poti epila... epileaza-te.
E mai ok.

| LoveeMakeup9 explică (pentru CATbleo):

Nu sunt chiar mica (am 15 ani)...mama spune sa ma epilez, dar eu nu prea vreau pentru ca dupa aia o sa trebuiasca sa am grija intodeauna sa nu fie prea mare sa nu se nazareasca cate un fir sa creasca si asta ii treaba...Pe maini si pe picioare am par, numai ca sunt bronzata si nu se vede asa de tare..asa ca m-am gandit sa il oxigenez happy

| LoveeMakeup9 explică (pentru CATbleo):

Gata..cum romanu' pe care l-ai scris aici m-ai convins! Ma epilez! Mersi :*

| CATbleo a răspuns (pentru LoveeMakeup9):

Epileaza-te. o sa ai mai multe probleme cu decolorarea. cum ar f ca se vede ca dracu' in lumina. si in general. epileaza-te.
te duci la un salon, si te epilezi de 3 saptamani n-ai treaba de nimic.
dupa care te duci iar, daca nu vrei singura.
nu se nazareste vreun fir de par sa iasa de unul singur, ies mai multe. daca iese vreun fir de par, se aranjeaza rapid.
decolorarea pe picioare e dubioasa.
adica nu.
nunu. nu.
ce tot zic.
oamenii trebuie sa faca greseli majore ca sa invete ceva pe bune. cum am fost eu, cand mi-am taiat o suvita de un cm si am ascuns sub breton. (aveam 13 ani) numai ca suvita era in fata, a crescut, si din cand in cand mai batea vantul, asa ca mergeam ca proasta cu suvita aia in mijlocul fruntii.
toata lumea mi-a zis sa rezolv chestia aia altcumva, dar eu am zis ca mine.
si pana nu s-a ras de mine pe tema asta nu m-am invatat.
eu nu spun ca va rade lumea de tine.
numanui nu-i pasa de chestiile astea, cel putin asta cred eu. spun doar ca o sa ai niste batai de cap incredibile pe care tot tu o sa te stresezi aiurea.
e clar ca nu esti suficient de informata.
dar tu fa-o.
dupa care sotto te vei epila.