| DennnnN a întrebat:

Hei big grin
Stiti vreun tratament de intarire pentru unghii. Mi.e mi se exfoliaza daca le las putin sa creasca. As vrea ceva facut in casa si incercat de voi. am inteles ca lamaia e buna. Dar cum trebuie folosita?
Multu' :* anticipat. Funda cel mai bun big grin

Răspuns Câştigător
| andreyutzha a răspuns:

Seara inainte de culcare se aplica un strat de ulei pe unghia curata se tine cam 15-20 de min timp in care este bine sa masezi unghia. poti sa aplici cu un betisor( din ala de urechi). asta ai putea sa o faci cam 1-2 ori pe saptamana.Eu folosesc ulei de masline si mi s-au intarit unghiile si chiar sunt foarte multumita.Ai putea incercahappy

6 răspunsuri:
| DennnnN explică:

Mie*

| pufulichi a răspuns:

Trebuie sa tii unghiile in ulei sau sa le ungi cu ulei de masline

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
LAMAIA doar albeste unghiile!
Ulei de ricin de la farmacie.
Iti msezi unghiile ca si cu crema de maini...stai asa 5 min si te speli!

Pa-paa

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Lamaia cu adevarat este buna dar ea nu intareste, ea albeste.
Daca vrei sa iti intaresti unghiile foloseste ulei de masline, tot ce trebuie sa faci este sa pui ulei de masline intr-un bol mic si sa il bagi la microunde doar 10 secunde deoarece trebuie sa fie caldut. Apoi bagi mana in ulei si o ti 5 minute, apoi te clatesti.

Răspuns utilizator avertizat
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Lamaia face cat de cat minuni doar cat timp o folosesti.eu in prezent folosesc un calciu ca acesta http://4.bp.blogspot.com/......s320/1.JPG si mi nu mi se mai rup de cand il folosesc..decat foarte rar.nu uita sa aplici cat mai multe straturi de oja si sa le pilesti odata la 3-4zile.