Nu cred ca exista un balsam care sa til faca drept, daca ar exista cata fericire ar fi pe noi sa nu mai folosim placa . auzisem de un tratament care se face in saloane(chinezoaicele cica sil fac in special) iti da cu tot felul de solutii si til intinde cu ceva o perie nu stiu sigur.si iti ramene drept 3-4 luni parca, dar in urma tratamentului cam pierzi par pentru ca il smulge.si este si cam scump. pentru cresterea parului ulei de ricin. e oarte bun.dar trebuie folosit pe o perioada lunga de timp 3-4-5 luni.o colega de-a mea la folosit toata vara iar acum are un par super des. iar daca te filezi parul no sati stea drept decat o zi, atunci cand iesi de la coafor, dar filatul subtiaza parul f tare
Exista foarte multe produse pentru indreptarea parului, balsamuri, spray-uri, sampoane, pana si tratamente de par. Le poti gasi si la magazinele mari cum ar fi carrefoure, real, etc. Cel mai bine ar fi daca ai merge la un salon pentru a-ti recomanda produse special pentru tipul tau de par. L faza cu filatul... nu stiu ce sa zic, parul cret este cret din radacina, nu este cret doar pe lungimea firului de par, deci nu cred ca o sa te ajute sa il mentii drept.