Acum depinde, poate tu ai oasele mai grele si de aceea mai un pic mai multe kg fata de prietenele tale
Este normal sa ai greutate mai mare pentru ca esti foarte inalta si cantaresc oasele si musculatura mai mult.dar nu est ok sa ai burtica si solduri trebuie sa ai o dieta echilibrata si sa faci sport sa sa arati cat mai bine.eu una nu tin cont de kg ma intereseaza cum se aseaza rochitele pe mine
De acord, si eu la fel
In primul rand, studiile arata ca baietilor nu le plac fetele care sunt doar piele si os.Le prefera mai mult pe cele cu forme. Nu esti deloc grasa, mai ales la inaltimea ta.Ba pot spune chiar slaba.Cand si colegele/prietenele tale vor ajunge la inaltimea ta, vor avea si ele greutatea ta, sau poate chiar mai mult. Esti perfecat asa cum esti.Un singur sfat.incearca sa-ti pastrezi greutatea actuala.Nici mai mult nici mai putin. Fiindca e foarte greu sa slabesti.
E normal..., adica pentru varsta ta e foarte foarte bine, nu esti deloc grasa ba chiar slaba succes funda?
Nici nu am zis ce varsta am mersi oricum
Npk dai funda
Pai zi-ne ce varsta ai?
16
Nu iti mai face probleme cu kg simtete bine asa cum esti...
Pentru inaltimea ta greutatea este buna asa cum este depinde ce varsta ai. oricum nu mi se pare a fi grasa la atatea kg si acea inaltime, tu considerate perfecta asa cum esti, adica daca nu tu atunci cine?