| Bobbless a întrebat:

Hei, dau funda! laughing Cine imi spune de ce dupa ce aplic fondul de ten, desi il aplic si il intind calumea, imi apar diferite pete? thinking

Răspuns Câştigător
| TomaTamaraTania a răspuns:

Probabil ai zone de piele mai seaca unde nu se intinde fondul de ten cum trebuie. Poate ai urme de machiajul din ziua anterioara sau nu e fondul de ten potrivit tie.
Poate nu si tenul hidratat indeajuns.
Poate e fondul de ten expirat.

Tenul trebuie sa fie demachiat in fiecare seara apoi hidratat.
Inainte de make-up, de orice fel, tenul trebuie sa fie curat si hidratat. Daca nu folosesti BBCream atunci da-te cu o crema hidratanta, uniform pe tot tenul si lasa sa se absoarbe vreo 2 minute, intre timp fa-ti parul sau altceva... Daca ai zone cu piele uscata pe fata acolo se vor forma pete dupa aplicarea fondului de ten.
Aplica fondul de ten in functie de tenul tau si de o nuanta identica pielii tale.
cu degetele sau pensula e acelasi lucru depinde cum iti place tie.

Pentru a afla care e fondul de ten potrivit tie citeste: http://makeuptamara.wordpress.com/2013/02/12/cum-sa-alegi-un-fond-de-ten/

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este un fond de ten pentru acoperire uniformă!
Înainte de fond, aplică o bază de machiaj și apoi un fond de ten pentru ten sensibil.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Poate ar trebui sa schimbi fondul de ten cu altul mai de calitate

| Bondarel99 a răspuns:

Poate ca nu il intinzi calumea sau nu e nuanta tenului tau sau folosesti prea mult produs..Foloseste o pensula si vei vedea diferenta.

| Latinmoon a răspuns:

Trebuie sa te demachezi inainte de culcare adica sa nu mai ai fond de ten deloc pe fata si nici un alt machiaj!winking

| Adelina004 a răspuns:

laughing Aici stiu eu sigur de ce iti apar acele pete.Si eu cand folosesc fond de ten, mi se vad niste pete ciudate cu linii ceva de genul asta.Dar eu inainte de a aplica fondul de ten ma dau cu crema de fata si apoi intind bine acel lichid pe colorare a pielii laughing Funda?batting eyelashes

| Adelina004 a răspuns:

laughing Aici stiu eu sigur de ce iti apar acele pete.Si eu cand folosesc fond de ten, mi se vad niste pete ciudate cu linii ceva de genul asta.Dar eu inainte de a aplica fondul de ten ma dau cu crema de fata si apoi intind bine acel lichid de colorare a pielii laughing Funda?batting eyelashes