Buna!
Daca vrei sa-ti iei sacou i-ati pe negru sau crem.
Da se poate purta si la blugi, uite: http://www.google.ro/......tp?/imgres
Si ar merge cu niste botine cu platforma, dar am vazut anumite fete care il i-au cu ugg-uri, bascheti chiar si tenesi.
Sper ca te-am ajutat :);)!
Da se poate purta si la blugi si cu pantofi cu toc si cu balerini nu exista o regula anume, incearca sa le combini cat mai bine si sa arate frumos din punct de vedere estetic. nu te ghida dupa anumite reguli incearca sa fi creativa:*!
Cred ca poti sa porti sacou cu jensi mulati cu tenisi si un lant lung. sau cu o fustita colorata daca sacoul este simplu.anul asta se poarta culori neon asa ca un sacou nebunatic pink sau viiolet ar fi ok daca ti-ar sta bine.
Sacoul galben se poarta primavara asta, in combinatie cu piese negre sau culori contrastante.Sau daca vrei ceva office, un sacou negru de catifea in combinatie cu o bluza draguta si o fusta creion. Mie chiar imi place ideea asta . oricum pentru primavara asta se poarta sacourile foarte colorate cu balerini la fel colorati sau daca vrei cefa mai elegant o pereche de papuci cu toc dar colorati si cat mai confortabili. sper sa ti-am fost de ajutor :* funda?
In sezonul asta primavara-vara se poarta foarte mult culorile turcoaz si negru, din punctul meu de vedere cel mai mult avantajeaza pe toata lumea sacourile negre asa ca te sfatuiesc sa-ti cumperi, sa stii sa am vazut sacouri foarte dragute la stradivarius, pull &berr si berska.Bafta la shopping!
Poti purta un sacou cu o rochie mai eleganta si la culori se poarta un verde smarald adica un verde mai deschis
Depinde in primul rand de culoarea sacoului si de forma lui, adica model mai elegant, casual
DaciaRomania întreabă: