| andreedeed5a a întrebat:

Hei. De mică am avut o problema cu aranjarea parului,insa acum nu este doar asta. De mică am avut breton, însă problema a fost ca am vârtej în breton si stătea puțin rebel. Așa ca mi-am făcut cărare pe mijloc. Problema este ca eu am fruntea lată si rotunda, fata mea este rotunda, iar nasul este puțin cam lung, din fata arăt frumos însă din profil arăt oribil. Se vede că un fel de drum curbat, având în vedere că fata îmi e rotunda, nasul lung,fruntea lată si rotunda. Plus ca nici parul nu mă avantajează, deoarece este ondulat, însă nu în bucle, ci dintr-un val de sus până jos. Bretonul este lung si dat după ureche,iar alta parte din par este trasă de asupra. Cam cum aveam violeta cărarea când s-a lansat. Dar parul meu e ondulat, si parul care vine peste breton este ondulat, ce se vede foarte urat. Plus ca după ce fac baie am parul foarte buclat, iar dupa ce îl pieptan stă ca un mop. Am încercat sa îmi îmbunătățesc profilul, mi-am schimbat cărarea, însă degeaba.

2 răspunsuri:
| Pizzaislife a răspuns:

Lasa-l lung si noaptea prindel in coada impletita poate se schimba aspectul iar bretonul pe o parte poate e mai ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil să ai părul uscat.
Și ca să-ți stea, învață să împletești, să nu-l lași mereu desfăcut.