Nu conteaza ce zic altii!
daca tie iti place asta conteaza
si eu am freza mai ciudata si ma simt mandra de chestia asta
da faza e ca daca tu ai parul mai cret va trebui mereu sa fi cu placa dupa tine.
In rest ce ar putea fi rau?
sa te simti tu bine!
Nu mi se pare ciudat, dar la părul creţ nu este indicat să te tunzi scurt.
P.S.: Ştiu din propria experienţă. Mi-am făcut breton şi trebuia tot timpul să-l aranjez.
Eu zic să-l ţi la o anume lungime, şi să te dai cu spumă. Anul ăsta se poartă părul curat şi natural.
O sa incep spunandu-ti ca nu imi plac frizurile in care bretonul este pe ochi ( aduce a emo). Daca totusi vrei sa iti lasi parul lung te sfatuiesc sa nu iti mai faci breton sau alte porcari ci sa il lasi pe tot sa creasca la acelasi nivel si sa ti-l prinzi intr-o coada - simplu si elegant. Stiu ca o tunsoare mai ciudata atrage priviri, dar nu te ajuta cu nimic...incearca sa impresionezi prin altceva, nu prin aparente.
P.S. stiu ca nu esti multumit de raspunsul meu.
Salut.Nu as avea de ce sa fiu nemultumit de raspunsul tau.O sa le incerc pe toate, ca doar parul creste la loc
Daca tie iti place ce conteaza de altii. Si o fata care mi-e cunoscuta s-a tuns asa, si e foarte special. Iti da un look rebel, si in acelasi timp si special. Cred ca cea mai importanta e parerea ta si nu a prietenilor tai, iti garantez ca le va placea. Vei fii in centrul atentiei!