| EuS200 a întrebat:

Hei! De pe ce site-uri pot achizitiona produse de make up la preturi accesibile? Eventual site-uri cu care ati intrat deja in contact si stiti ca sunt de incredere

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Cele 2 site-uri au si comestice, dar si suplimente naturale, ambele livreaza catre Romania.
www.vitacost.com
www.iherb.com

Un alt site american de cosmetice si accesorii naturale (minerale) www.everydayminerals.com - pentru inceput poti incerca mostrele lor gratuite doar transportul se plateste la 3, 90 dolari
Un alt site englezesc de data asta este www.lilylolo.co.uk tot cu cosmetice naturale-minerale.

Doar la cele din America, daca locuiesc in Romania esti dispusa sa platesti taxele de la posta vamala pe produsele luate, ceea ce este sub 10 dolari nu se plateste nimic, in cazul mostrelor de la Everydayminerals iti vin la cutia postala. Daca esti intr-o alta tara UE, de exemplu Olanda ori Germania toate produsele comandate de peste ocean vin prin posta normala direct acasa, fara sa mai platesti vreo taxa vamala.
Eu astept comanda de pe Vitacost, este pe drum. Ceea ce ti-am recomanda mai sus suunt site-urile de cosmetice de la care am comandat anii trecuti.

| anamariarot a răspuns:

1001cosmetice.ro
aoro.ro
makeupshop.ro
blacknight.ro
melkior.ro
eyeslipsface.com.ro(adica ELF)
cosmania.ro
douglas.ro(au si mai ieftine, dar si mai scumpe. Cele mai ieftine sunt din gama proprie, scrii la cautare "douglas")
Cele mai ieftine cred ca sunt cele de la ELF, plus ca au mereu tot felul de promotii, reduceri de pana la 35%. Si la melkior sunt promotii, daca te inscrii la newsletter ai reducere 20% la prima comanda plus transport gratuit. Pe makeupshop au anumite produse la reducere, dar cele mai ravnite nu, mai putin de black friday cand sunt reduse toate, iar daca iti doresti de acolo ceva in mod special, sa il poti achizitiona la un pret mai mic.
De asemenea, vezi ca pe Facebook exista un grup "Vanzare/ cumparare produse de make up" unde sunt foarte multe fete care vand la preturi mai reduse decat in magazine.
Pe langa toate astea, te sfatuiesc ca indiferent de ce site alegi, fie ca e unul din cele mentionate de mine, fie ca nu, sa iti alegi produse apartinand unui brand, pentru ca in felul asta sunt testate dermatologic. Daca achizitionezi produse no-name, iti asumi si niste riscuri(cosuri, bubite, iritatii samd) si nu cred ca merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.1001cosmetice.ro/
http://www.depozituldecosmetice.ro/
http://www.makeupshop.ro/
Eu am mai cumparat si de pe aoro si n-am avut probleme cu ei.

| xxt0much a răspuns:

Eu folosesc produse fara chimicale de 3 ani, sunt foarte multuimita!
https://organik.ro/account/activereferal-8f00bec0e4c673ff47ee894c774e64ec

| NuConteazaCnSunt a răspuns:

Ebay, sunt foarte ieftine si sunt si de calitate. Poti sa intri pe YouTube si sa vezi ca mult persoane si-au cumparat de pe acest site si le plac foarte mult.

| Abby4124 a răspuns:

Îți recomand Aoro și makeupshop. Mi-am luat foarte multe rujuri și machiaje de pe amândouă site-urile și am fost multumita.