Buna.Eu nu folosesc astfel de creme, dar vreau sa spun ca e posibil sa le poti masca, depinde de cat pigment are autobronzantul.Insa daca te deranjeaza aspectul lor, nu e deloc o idee buna sa expui zona cu vergeturi la soare.Gandeste-te ca ele sunt deja destul de albe, iar la soare vor ramane asa, pe cand zona din jur se va bronza, accentuand vergeturile.
Ceea ce vreau să știu de unde as putea cumpăra un autobrozant de calitate.
Gen ce marcă? Ce firmă? Că nu am încredere în produsele astea de pe site-urile astea dubioase.Nu vreau să arunc cu banii aiurea pe un produs care de fapt e o mare țeapă.
Daca citesti aici, scrie ca depinde de cat de tinere sunt vergeturile, astfel ca cele mai recente nu vor absorbi autobronzantul la fel ca restul si vor ramane cel mai probabil vizibile(astea oricum prezinta o anume roseata, fata de cele albe care sunt vindecate).
https://www.everydayhealth.com/......tch-marks/
Ale mele sunt vechi, deja ajunse la maturitate.Mă gândeam să caut ceva măcar să le îmbunătățesc puțin aspectul, decât să cheltui o căruță de bani pe tratamentul cu laser, ori microneedling.
Pentru prima ta intrebare pot sa-ti recomand autobronzat din magazinul dm, dar pentru a doua intrebare nu stiu sa-ti raspund pentru ca nu sunt foarte cunoscatoare in acest domeniu?
anonim_4396 întreabă: