| PŞtefaniaP a întrebat:

Hei,deci am 14 ani si nu stiu ce sa mai fac cu parul meu.Mi-l spal de 2 ori pe saptamana si intotdeauna la a2a zi de la spalare cand vin de la scoala imi sta foarte naspa parul si mi se murdareste foarte repede.Credeti ca e din cauza samponului? Ar trebui sa ma spal mai des? Probabil e din cauza ca sunt si la pubertate, dar nu il mai suport.Sa-mi schimb samponul? Dau funda cui ma ajuta

Răspuns Câştigător
| onlycupcakes a răspuns:

Buna.Te inteleg.Iti recomand sa mergi la un hairstylist si sa-i ceri parerea in privinta parului tau.Este suficient sa-l speli de 2 ori pe saptamana dar cred ca samponul cu care te speli ii face rau parului tau.Alege impreuna cu un hairstylist samponul potrivit pentru parul tau.Bafta!happy

6 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

Cu cat il speli mai des cu atat ti se unge mai repede. Depinde si ce sampon folosesti, cred

| PŞtefaniaP explică (pentru AirănMeidăn):

Pai ma spalam cu Wash and Go si tot asa imi era parul ca si acum cand ma spal cu sampon de urzica.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru PŞtefaniaP):

Eu ma spal cu Dove, si mi se unge foarte incet. Dupa 2-3 zile chiar incepe sa stea mai bine. Ma rog, nu e la toata lumea la fel. Cel mai probabil asa iti e parul

| Heisen10 a răspuns:

Incearca sa iti schimbi samponul in mare parte, cred ca e de la el.
Cumpara-ti un sampon de calitate pentru ca altfel iti poate strica parul.

| Larissa_Oana_2000 a răspuns:

Si eu eram in aceeasi situatie dar de când folosesc Syoss Glossing si balsam tot de la Syoss nu mai am probleme!

| Brm_Ioana_ʚïɞ_2000 a răspuns:

Eu cred ca e de la sampon... iar samponul alege-l intotdeauna pentru tipul de par!