Pai sa te ingrasi e foarte simplu, dar sa te inalti nu prea . Incearca sa mananci mult de la KFC sau MCdonald s sau pizza si mananca multe dulciuri in general mananca mult inainte sa te culci. Poti sa faci si sport sa inoti (te ajuta la inaltat) si baschet (poti sa joci si singura puneti un cos in camera sau curte si incearca sa dai la el). Sper ca te-am ajutat
Si eu tot asa am un 1.50 si 42 de kg(destul de multe kg pentru inaltime dar par de mai putine) si eu imidoresc din toata inima macar pana cand incepem scoala sa ma mai inalt cel putin 5 cm... anul acesta am mers si la basket dar nu foarte mult din cauza examenelor, tezelor si vara trecuta la innot (o luna si un pic), dar nu e rau tot timpul sa fi scunda. Avantajul celor scunzi dupa parerea mea este ca cei care sunt mai inalti intotdeauna iti vor lua apararea ca te vad mai micut asa si iti vor si aproape... Eu am incredere in mine asa cum sunt am numai prieteni si prietene palugi si nu ma simt stupid din cauza asta:*.
Fa un sport!
Inot
Dans sportiv
Gimnastica
Handball
Atletism
Football
Sala fitness
Etc.
Ceva ca si un hobby sa iti placa!
Bafta!
Babyy nu erai obligata sa raspunzi, avand in vedere ca multi, aici pe TPU mi-au raspuns pe un ton adecvat si mi-au recomandat ce sa fac ...Ha, Ha, Ha, nu mai pot." O sa te faci de ras, treci peste".
Impocrit-o, crezi ca ma sperii, cu cuvintele tale malefice.
Scuteste-ma. Daca am cerut ajutor asta nu inseamna ca trebuie sa fi tu sluga mea.dar, daca te consideri asta e partea a 2 a.
Byee scumpoo:*
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, nu pot sa dau fundite la toti, dar daca as putea as face-o, deoarece toti mi-ati fost de ajutor intr-un fel si nu m-ati criticat.
Mucoaso imi dau seama dupa caracterul tau ca esti o fitoasa, rasfatata si inculta de la oras, care crede ca poate sa obtina ce vrea doar pentru ca e fata lu' mami si tati.
Prapadito.
Pupici.
Peace.
Nu-i lasa sa te schimbe. Cei mai apreciati oameni din lume nu aratau ca Don Juan.
Daca totusi vrei sa arati bine cred ca ar fi bine sa te apuci de dans sau basketball de preferat seara cand nu sunt 35 de grade afara pentru ca facand efort iti vine pofta de mancare. Cand eram la liceu cele mai grase fete le vedeam in fiecare zi cu un sandwich, suc si cateodata ceva dulciuri.
NU conteaza cum arati! Ce trebuie sa faci este sa faci o impresie buna colegilor si profesorilor.( Tocmai am terminat clasa 9 ) Ma inteleg bine cu toti colegii mei nu datorita cum arat ci cum ma comport ( Si cel mai bun sfat NU te certa cu nimeni -e cel mai bine )
Stai linistita nu trebuie sa te grabesti, toate vin la timpul lor! problema ta e una de alimentatie! incearca sa mananci regulat 3-4 mese pe zi mai ales micul dejun! restul vin de la sine!
fundita
Tu nu poti sa te dezvolti cum vrei pentru ca daca ar fi asa lumea ar fi perfeca(stii,nimeni nu e perfect). ceea ce pot sa-ti spun este sa faci sport cat mai mult,sa mananci mancare cat mai sanatoasa, sa te duci la mare, asa poti sa te dezvolti. Oricum sa nu te gandesti niciodata sa te ingrasi daca esti scunda.crede-ma, este mai frumos sa fii slaba si scunda, decat grasa si scunda.Incearca un stil de viata cat mai sanatos. fundita?
Sa ai un stil de viata sanatos(faci sport cat mai mult,mananci sanatos,te duci la mare).nu-ti fa griji,nu-si face nimeni o parere proasta despre tine, atata timp cat ei pentru tine vor fi prieteni adevarati).si inca un lucru:nu poti sa te faci cum vrei(la aspect fizic), deoarece daca am pute ar exista perfectiunea.
N-am ce sa ti fac,noi cei de pe TPU nu suntem slugile tale, sa ti facem noi program zilnic. o sa te faci de ras, asta e.Treci peste!
Mai invata sa scrii "impocrit-o"... se scrie "ipocrito"... ipocrito care esti!)
1.Ingrasatul---Fumeaza un joint la fiecare 24 de ore care iti da pofta de mancare.sigur ai sa pui cateva kg.
2.Inaltatul---Basket,Handbal,Voley
3.Sanii si curu---Bea multa bere.
Concluzie:--: Daca vrei sa faci tot ce ti-ai pus in minte vara asta si pui botul la ce am scris eu ai sa te distrugi.Dar nu cont, 9 baietii asa ne plac fetele
sari in sus... si ingrasate... pentru prima zis de liceu ia-ti si u un sutin de la jolidon acela are tentinta tot timpul de-ati afce sanii mai mari
Buna. in clasa a 9a aveam si eu 1.50 si aprox 42 kg. destul de putin pentru varsta mea. Cum a venit vara, am mers la mare, si timp de 4 luni am stat la soare, am inotat. Soarele ajuta la producerea calciului ionic, cel care contribuie la fixarea calciului in oase si organism. De aici deduc "dezvoltarea" mea, pentru ca de mancat, nu prea aveam pofta. Dupa 4 veri de mers la plaja, si inot am ajuns sa am inaltimea de 1.75 si aprox 54 kg . Fa si exercitii pentru dezvoltarea muschilor fesieri, abdomen si sani ( gasesti pe google/youtube astfel de exercitii ). Mult succes
anonim_4396 întreabă:
JUSTERINIandBROOKS întreabă: