Este din cauza samponului, eu iti recomand ceva natural, samponurile de la firma FARMEC sunt foarte bune
Ai folosit prea des placa sau uscatorul de par? Este posibil din cauza aceasta sa fie. Sau daca te-ai vopsit/decolorat, si asta poate fi problema... Eu iti recomand un tratament sau sampon cu Keratina, eu am gasit un sampon de acesta cu 30 de lei la farmacie, iti reface parul complet, pentru ca acesta este un compus pe care il detine parul, sau unghiile iar din moment ce il folosesti iti va regenera parul, merita incercat!
Fundita? :*
Cred ca daca ai aceasta problema e posibil sau fii cretoasa la fel sunt si eu. Cel mai bun sfat ar fi sa aplici de fiecare data inainte de spalare pe vreo 5 ore ulei de cocos iar mai apoi cand incepi sa iti usuci parul fa-ti cararea cum o faci de obicei si usuca pe rand despartiturile parului formate de carare de la radacina in jos
Poti incerca un tratament pe baza de ulei de argan sau un serum pe care sa-l aplici pe parul umed. Sau iti poti face diferite masti de par care sa-ti disciplineze parul(ou, ulei de masline, ulei de ricin, vitamina A uleioasa)< si incearca sa nu mai folosesti placa/ondulatorul si evita pe cat posibil uscatorul de par, mai ales ca acum este vara. In caz de extrema urgenta poti pulveriza putin fixativ pe peria de par si cu aceasta sa iti netezesti firele rebele.
kalakkas întreabă: