| KiTa a întrebat:

Hei dolls^^. Again, gotta stress iu. Deeeci, de ceva vreme port make-up si am doar 12 ani. Totul ok cu asta, dar cateodata, you know, fondul de ten poate usca pielea, sau pur si simplu ai nevoi de o crema de hidratare. Si cu asta si intrebarea mea : Cremele pot imbratani prematur pe pielea prea tanara ( tin sa mentionez, din nou, ca am doar 12 ani)?
Nu vorbesc de creme puternice, vorbesc numai de masti si creme hidratante, care reduc sebu-mul din piele sau curata porii.

Tin sa mentionez ca nu am nevoie de " aah, ce copil copac esti, porti machiaj". Yesh, e pielea mea, fac ce vreau cu ea, diars. Doresc un simplu raspuns, proves, facts, si other stuff.

Tenc iu.

4 răspunsuri:
| SickOfWriting a răspuns:

Tu ai scris in engleza serios sau doar vroiai sa faci o gluma? thinking
Cat despre problema ta, de ce nu vorbesti cu mama ta sau de ce nu te duci la un dermatolog ca sa-ti dea el o crema care sa fie si buna?

| Any_3777 a răspuns:

Eu folosesc un fond de ten crema care in acelasi timp si hidrateaza pielea.MaybelineDream Creamy fundation. Efoarte buna si nu prea scumpa.pa

| gabriela_7842 a răspuns:

Cam toate fetele am inceput sa folosim fondul de ten de la o varsta asemenea alei tale, si intr-adevar nu ne face deloc bine, usuca fata si o si imbatraneste in acelasi timp.Cred ca o folosesti din cauza cosurilor nu? Daca este vorba de asta incearca sa gasesti prima data o crema pentru acnee iar daca ea incepe sa isi faca efectul nu mai ai nevoie de fondul de ten care ne face rau! sau daca nu incearca macar mai mult pruda decat fondul de tenbig grin sper ca ti-am fost de folos! :X

| gabriela_7842 a răspuns:

Presupun ca folosesti fondul de ten pentru ca ai cosuri pe fata. Daca da incearca sa gasesti o crema pentru cosuri, de la farmacie e cel mai bine sa cumperi una ca sa iti dispara si sa nu mai ai nevoie de fond de ten pentru ca toate fetele stiu ca pe langa uscarea pielii o si imbatranescworried.Sau cel putin incearca sa folosesti mai mult pudra care nu iti intra in piele ca fondul de ten. sper ca am ajutat! big grin