| MălinaSophy a întrebat:

Hei dragelor! Eu mi-am facut pana acum parul colorat cu violet de gentiana si albastru de metil.A fost super, la albastru mi-a lasat parul inchis cu o nuanta un an dar nu-i bai happy Acum fiind vara il vreau roz.Voi incerca tinctura Castellani dar pana o voi gasi dureaza ceva.Bun.Cum sa o aplic? DAca o aplic cu balsam e bine? Iese la fel de aprinsa culoarea, parul meu e un castaniu saten spre blond (nu stiu ceva de genul cred happy ) si vreau rozul acela frumos.Sun a noua.In fine nu inca laughing Dau examenul luni si eu fac asta in loc sa invat.Sunt normala nu? Please raspunsuri happy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a iesii roz trebuie diluat castelinul in apa. Cu balsam pote sa iti iasa roscat acum depinde de culoare. Pui intr-un recipient apa apoi cateva picaturi de castelini si pui parul acolo. Stai cateva minute apoi tamponezi cu un prosop si usuci. Pateaza tot ce intalneste!

| Anonima00000000 a răspuns:

Nu stiu sa raspund la intrebarea pe care ai pis-o dar as vrea eu sa te intreb ceva.
Si eu as vrea sa imi colorez parul cu violet de gentiana, dar mai intai as vrea sa stiu cate ceva:
Pateaza hainele?
Cum se aplica pe par?
Pateaza hainele si dupa mai multe spalari?

| PufyPufarina a răspuns:

Eu m-am facut roz cu tinctura Casstelani ..care apropo il gasesti in farmacii ..si l-am pus in balsam cam o sticluta in jumatate de bidon de balsam...Mi-a iesit un roz foarte aprins care a durat cateva saptamani. Nu iti recomand sa-l dizolvi in apa deoarece iti va iesi un roz mai decolorat. Bafta! :*