| Mylove a întrebat:

Hei! E adevarat ca uleiul de ricin e bun pentru cresterea parului si genelor? Daca da, imi puteti spune va rog cum si de cate ori se aplica pe par, si pe gene? In special pe par ma intereseaza, Dar si pe genelaughing
Multumesc frumos.Nu va lipsi si binecunoscuta fundita!laughing

Răspuns Câştigător
| BiwCupcake a răspuns:

A este f bunwinking

este recomandat sa-l aplici pe par la radacina in fiecare ziwinking in primele 2 saptamani, iar apoi o dat de 2 ori pe saptamana.winking

si la gene foloseste un betisor de urechi si aplica uleiul pe gene exact km am spus mai sus >big grin

3 răspunsuri:
| monikaaaaaaaaa a răspuns:

Mda pentru par am auzit ca este bun.

Gene :-? nu stiu:D

Uite intra aici:
http://sfaturi.eva.ro/......23706.html

sunt cateva comentarii:D:D

| pinkmouse375 a răspuns:

E foarte adevarat. nu e un tratament strict sau o limita. te poti da in fiecare zi sa zicem dimineata si seara pe gene cu o pensula mica de fard, si pentru par iti poti cumpara o solutie de la Kallos care sa contina asa ceva, pe par te poti da dupa ce faci baie [sau zilnic, ti-as recomanda dupa baie pentru ca atunci intra f. bine in fire ] si pe varfuri pentru ca le hidrateaza. happy

| alinac a răspuns:

Eu pentru par folosesc un spray (este pentru varfuri deteriorare si contine keratina si vitamina b)de la gerovital si e foarte bun.eu personal sunt multumita. iar pentru. par uleiul de ricin e ok.