Pot fi cauze hormonale, de alimentatie, sedentarism...
in functie de fiecare trebuie actionat diferit, vizita la medic, dieta sau miscare. Pe plan psihic s-a demonstrat ca pana si dezechilibrele emotionale, stresul, agitatia sunt in cazul persoanelor vulnerabile cauze ale aparitiei celulitei.In ceea ce priveste factorii externi, ii vom enumera pe cei mai frecventi: sedentarismul, statul indelungat in picioare/ sezut, miscare fizica insuficienta, rontaielile dintre mese, consum limitat de fructe si legume, consum insuficient de lichide/ zi.Astfel, un program anticelulitic presupune intotdeauna o disciplina alimentara, o detoxifiere corporala, tratamente adecvate tipului si gradului tau de celulita si o atentie sporita la factorii care au dus la aparitia acesteia. Sper ca te-am putut ajuta. Bafta :*
Da,dar la mine e foarte evidenta
Zic eu ca nu e de la alimentatie.Stau la curte si am la orice ora fructe si legume, pe care le consum in cantitati mari.Cipsuri nu am mai mancat de 2 luni jumatate deloc, iar cu dulciurile nu ma omor.
Buna!
Eu stiu ca celulita este mai evidenta la coapse, eu am 13 ani si crede-ma ca am la celulita in zona coapselor >.<. pe burta nu-i celulita e doar grasime, burticuta. E ceva normal toti avem!
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: