| AlexandraAlee a întrebat:

Hei. Este adevarat ca daca folosesc benzilele depilatoare cu ceara, firele o sa creasca mai rar si mai subtire? As putea sa folosesc si pe mana? ca firele de pe amna sunt negre si se vad naspa straight face. Am folosit crema depilatoare, da nu tine asa mult. straight face.

Răspuns Câştigător
| Alexoutza a răspuns:

Buna! Eu folosesc numai benzi depilatoare.De 2 ani folosesc numai benzi de la Veet si am fost intodeauna multumita. Datorita extractelor naturale benzile Veet raresc firele de par si le incetinesc cresterea, smulgandu-le de la radacina.Iar pentru maini foloseste noul Veet pentru zone sensibile.Eu m-am epilat acum 2 saptamani pe mana si nu mi-a crescut deloc.Doar un sfat.Bafta multa! Funda?love struck

9 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Hello!
Daca folosesti benzile de ceara, in timp, parul se va subtia si se va rari iar in unele locuri nu va mai creste deloc.Totul este sa te epilezi numai cu benzi sau cu ceara, la salon. Metoda este, in schimb, foarte dureroasa dar cu timpul te obisnuiesti.
Crema depilatoare indeparteaza parul decat de la suprafata epidermei nu de la radacina deci parul va creste cam intr-o saptamana si la fel de des.

| sweet2kitty1049 a răspuns:

Pe picioare mai merge sa te faci ca va creste mai rar si mai subtire si nu se vede foare rau dar pe maini mai bine nu caci va creste la fel...au incercat niste prietene de-ale mele si lor le-a crscut pe maini mai des; faci cum crezi

| Amyyyyyyy a răspuns:

Buna.Eu iti recomand benzile depilatoare Veet e si cu ceara rece dar cu cea calda este asa de placut.[si cam dureros]Anyway.happyDaca te faci cu ceara nu conteaza ca`i calda sau rece piele este suuper fina ca de diva si firele nu cresc si pielea nu se irita dar este important ca dupa ce indepartezi parul nedorit sa folosesti o crema hidratanta.IAr parul de pe mana...Ce pot zice daca te epilezi o data te vei face intodeauna si e cam nasol mai bine lasa`l asa sau il poti decolora cu decolorant. XoXo

| Piscotel a răspuns:

Da, este adevarat ca folosind ceara in timp firele de par se si subtiaza si apar si mai rar. Un epilat cu ceara tine pana la 3 saptamani.

| DomnisoaraLove a răspuns:

Buna Alexandara! Sa stii ca e buna crema depilatoarelove struck dar nu oricare ci VEET.Iar in ceea ce priveste mainile... Dca te epilezi pe ele va trebui sa te tii mereu de ele ca daca nu vor creste mai multe fire.Dar daca le epilezi des e ok. MUlt succes Alexandra (si infumusetare placuta dragutzza)paaa

| SMA a răspuns:

Da cu benzile depilatoare firele nu mai cresc asa repede, dar nu iti sugerez sa te dai si pe mana, firul fiind putin mai sensibil, mai bine lasa mana asa cum e.

| aryana10031 a răspuns:

Da dar depinde si de la ce firma

| aryana10031 a răspuns:

Da,dar depinde si de la ce firma provin benzile (eu recomand epilarea definitiva cu laser)

| LoReTTa_5820 a răspuns:

Mai bine iti vopsesti parul de pe manawinking e mai bine asa