Eu am avut ceva pe frunte, un fel de cosuri dar nu erau rosii sau cu puroi stii tu... si m-am dus la dermatolo, mi-a scris reteta pentru o crema si dupa vreo 3 4 zile de folosire, mi s-a curatat tenul acum e aproape perfect. Ai grija sa nu exagerezi cu spalatul ca ce e mult strica si nu folosi sapun pe fata. Demachierea de 2 ori pe zi ajunge.
Pai..da..cosurile fac parte din pubertate xD dar ele trec nu raman. daca nu gasesti creme pe la farmacie ar fi bine sa astepti .a si sa nu incerci sa le " dai jos " cu degetu` sau cu unghia..si fara fond de ten ca asa no sa.ti mai treaca. bfta :*
Si eu in urma cu 3 luni si fata mea era plina de cosuri, mie mi-a recomandat o farmacista sa incerc crema neagra... timp de 1, 5 saptamani in fiecare dimineata am folosit-o si am scapat de cosuri. sper sa-ti fie de folos
Buna, eu am scapat de acnee cu garnier pur activ roll-on, il aplici pe zonele cu prbleme si gata... chiar da rezultate de la prima utilizare
P.S:poti incerca si cu Zynerit, este la fel de eficient ca si garnier-ul dar trebuie folosit de 2 ori pe zi, o sa iti spuna si farmacista/ul mai multe detalii