Samponul trebuie schimbat cam la 6 luni, ca se obisnuieste parul cu el si la un moment dat nu mai are efectul dorit. pentru parul ca al tau sunt bune sampoanele pentru volum, si foarte bune sunt sampoanele pentru volum "profesionale" cumparate de la saloanele de coafura, majoritatea vand si produse. nu ti s-a parut ca de cate ori ai fost la coafor parca samponul ala ti-a facut mai bine ca al tau de-acasa? incearca Londa pentru volum de la un salon, nu este cu mult mai scump decat unul normal din comert dar este mai concentrat, mai mare recipientul si te tine mai mult. tot pentru volum si anti-ingrasare incearca sa-ti dai cu niste spuma de par (tot de pe la Londa, parca nu imbacseste parul - se gaseste peste tot), te usuci cam trei sferturi, iti pui niste spuma si pe urma te usuci complet, rezista mai bine la ingrasare si sta si mai "infoiat" si pare mai des
Si eu il am exact ca al tau, si am incercat mai multe sampoane, dar cel mai bun mi s-a parut loreal paris Elseve balsam si sampon (dar nu 2 in 1 alea sunt cele mai proaste) si foloseste balsamul nu foarte mult, putin si doar la varfuri. si eu zic sa te speli o data la 2 zile, eu asa fac si mi s-a schimbat mult in bine
Sper ca te am ajutat! funda:03?
Bună.
Un șampon pentru volum, masezi pielea capului cu ulei de ricin, o tunsoare cu volum.
http://www.lyla.ro/tunsori/
Pa, pa.
ioanaf întreabă: