| Geea3231 a întrebat:

Hei fete de pe TPU! As vrea sa ma vopsesc cu nuantator, bruneta.Imi voi strica parul? Gen sa devina mai aspru? Imi puteti recomanda ce nuantator sa aleg? O zi buna, multumesc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am folosit de la trendy color, costa vreo 9 lei in kaufland, si mereu ramanea parul fin dupa folosirea lui. Nuantatorul doar iti imbraca firul in culoare, nu-ti distruge pigmentul tau.

| OriginalMe a răspuns:

Nuantatoarele se duc la spalat si nu contin amoniac. Nu schimba structura parului, nu se aspreste.

Aici de la londa, wella: http://www.shopmania.ro/shopping?q=vopsea+demi+permanenta

eu am folosit de la loncolor, la plicuri, se gaseste in hypermarketuri, dar am auzit ca cea de la syoss rezista pana la 28 de spalari.

| CristinaaaCriss a răspuns:

Buna,inainte de ate vopsii trebuie sa stii ca parul tau are nevoie de o ingrijire delicata care consta in masti si uleiuri de par.Desigur parul dupa aplicarea nuantatorului o sa se despice la varfuri, de aceea de la primele semne poti aplica ser de varfuri deteriorate si totul o sa fie ok atata timp cat dupa nuantarea parului folosesti tratamente de par. Poti incerca nuantaor Syyos.