| moxiee a întrebat:

Hei fetele.happy am si eu o intrebare.a avut cineva extensii cu cheratina? imi ziceti si mie e vreo problema cu ele cat le porti, si iti degradeaza parul sau ceva in timp? cat mai multe detalii va rog.happy multumesc mult.happy (dau funda.happy )

2 răspunsuri:
| madalinaioana08 a răspuns:

Nu face greseala sa iti pui extensii cu cheratina eu mi-am nenorocit parul am ramas cu 3 fire de par in cap sunt cele mai nenorocite...incearca -le pe cele cu microring (cu inel) sau cele cu clipsuri...dar daca nu ti le spala cineva cu experienta ti se vor incalci o sa se faca urate sad eu incerc sa imi iau o coada din par natural sa vedem cum o sa fie saddeci, in concluzie daca vrei sa ramai cheala ia-ti extensii cu cheratina! o sa-ti nenorocesti parul sad sper ca te-am ajutat :*

| afrodita3333 a răspuns:

Pai personal nu am avut dar am cunostinte care au avut.In primul rand trebuie sa gasesti pe cineva care se priceapa sa ti le puna ca sa nu ai surprize sa se imprastie cheratine prin cap sau sa cada extensia.In afara de cele cu clipsuri topare extensiile dauneaza firului, mai ales acestea care se lipesc practic de par.E cam dificil cu spaltul pe cap pentru ca trebuie sa folosesti anumite produse de intretienere si multi recomanda sa te speli la salon.Trebue date jos cu o solutie speciala la 3 luni sau cam asa si in timp pot afecta parul.Ai observat probamin ca majoritatea fetelor care isi pun extensii ajung ca aiba un par cam pana la umeri si foarete deteriorat pentru ca devii astfel dependenta de placa, ondulator si tot felul de tratamente. Oricum daca te hotarasti sa iti pui eu te spatuiesc sa investesti ceva in ele daca vrei sa arete bine nu ca parul lui Barbie.
http://www.kudika.ro/......e-Par.html