| Nana30 a întrebat:

Hei fetele! Ati incercat vreodata "indreptarea parului" cu elastice, faza aia in care cat parul este ud tu iti prinzi pe fiecare suvita 3-4 elastice pana dimineata si te trezesti cu el mai drept bla bla bla happy.Ati incercat? cum este? vreau si eu mai multe detalii.

3 răspunsuri:
| amnesia5sos a răspuns:

Este o pierdere de timp dupa parerea mea... Nu-ti indreapta parul aproape de tot si inca e destul de ud, deci singura varianta este sa iti usuci parul cu uscatorul ca sa poti iesi in timp util din casa... Daca esti curioasa poti incerca cand ai timp liber, sa nu fii pe fuga happy

| MadaMadalici a răspuns:

Dupa ce te speli tine-ti parul in jur de 15 minute in prosop, apoi piaptanal sa fie drept perfect. Dupa ce l-ai pieptanat ia foenul si usuca-l incet. Prinde-ti parul intr-o coada de cal si culca-te.
Dimineata vei avea parul perfect intins, facut intr-o maniera foarte simpla.

| Lαrisα a răspuns:

Nu am incercat, dureaza prea mult timp si daca nu strangi suficient de tare elasticele, o sa iti cada in timp ce dormi.
Eu am incercat o masca de par cu lapte si miere, inainte de spalare si mi s-a indreptat parul. big grin Mi se pare mai bine decat sa ma chinui cu zeci de elastice. laughing
Poti incerca si metoda asta, daca vrei. happy