Mie nu mi s-a parut nimic special la el. Adica in afara sa lase un parfum dragutel nu lasa nimic. Incearca produsele Titania daca vrei efecte pozitive. Sunt foarte bune.
Am folosit exfoliant de la avon dar nu acesta(parca era cu lavanda sau ceva de genu si am mai folosit si cu cirese care mirosea demential, iti venea sal mananci:X)
in mare sunt bune, adica nu sunt nici foarte dure cu pielea dar nici foarte blande se simte o ca leai folosit(adica dupa ce ma exfoliam cu el picioarele mele miroseau bine si erau si foarte fine)
cat despre chestia asta cu incalzitul s-ar putea sa fie adevarata pentru ca din cate tin eu minte aceasta gama cu scortisoara a aparut iarna trecuta(fiind un produs de iarna sau putea sa iti dea senzatia de caldura+k daca iti incalzeste picioarele porii pieli o sa sa deschida si produsul o sa intre in piele facandusi mai bine efectul )
eu zic sal incerci
Eu te-aș sfătui să cauți un exfoliant în altă parte. Avon-ul nu este chiar cea mai bună firmă de cosmetice, mai ales datorită parabenilor. Dar, dacă nu te deranjează asta, să știi că da, e un exfoliant okay, nu cine știe ce, dar merge. Plus că miroase excelent.
HappyCandy întreabă:
HappyCandy întreabă:
tzus întreabă: