| lizzy01 a întrebat:

Hei happy Fetele, de la ce varsta folositi sau credeti ca ar trebui folosit fondul de ten? Funda. big grin

12 răspunsuri:
| BoomBoomToxic a răspuns:

14-15 ani chiar 16.

| EuSiCuMine a răspuns:

Eu folosesc fond de ten cam de la 13-14 ani si am 15 ani, nu mi s-a intamplat nimirau cum ar fi cosuri semne sau alte chestii. Desi mama imi spune ca nu este bine ce fac deoarece voi suferi mai tarziu cu tenul care continui asa cu fondul de ten eu tot il folosesc o data pe zi. Dar folosesc o crema de la Avon foarte buna pentru semne, cosuri sau alte chestii. Tu decizi cand sa incepi sa te dai, adica ce varsta ai?

| maria_1890 a răspuns:

Eu am 16 ani si folosescbig grin

| Awwwww a răspuns:

Pe la 15

| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Eu am auzit de la experți în acestă privință că ar fi ideal la vârsta de 14-15 pentru că tenul este mai pregătit și mai puțin sensibil.
Eu am 13 ani și încă nu îl folosesc, decât la ocazii foarte speciale.
O să încep să folosesc de pe la 14-15 ani, câte puțin.
Dacă folosești fond de ten de la o vărstă fragedă și în cantități mari aplicat o sa ai un ten oribil și o să îmbătrânească mult, mult mai repede.
De pe la 14-15 ani ar fi bine să începi să folosești dar folosește puțin.

Numai bine!
Ai grijă de tine!

| Soriinax a răspuns:

Pai eu folosesc fond de ten daca am cosuri foarte vizibile sau daca am pete pe fata.
In rest nu prea folosesc.
Si in legatura cu varsta.Cred ca de la 14-15 ani big grin

| valThina a răspuns:

Pai ma dau de vreo 4 ani si ceva cu fond de ten.asta inseamna cam de la varsta de 15 aniwinking imi place sa fiu mereu aranjata happy
acum depinde de ten.sunt fete care au tenul perfect si tot folosesc fond de ten si nu inteleg de cewinking bafta.si un sfat nu folosi fondul de ten doar ca sa fi ca ceilalti big grin

| Dannadawnn a răspuns:

Hehappy.Fac 13 ani in august, si cateodata m-a folosesc fondul de ten.

| BRoxana a răspuns:

Nu cred ca exista o varsta,cred ca atunci cand crezi ca trebuie sa porti un fond de ten pentru ca ai anumite imperfectiuni sau nu-ti place ceva la tenul tau,la cosuri sau nu stiu pori deschisi mi se pare o prostie sa folosesti fondul de ten pentru ca face mai mult rau,nu stiu sa zic o varsta dar si cand incepi sa-l folosesti trebuie sa alegi unul de calitate,si ca sa alegi unul de calitate si potrivit tenului tau,trebuie sa incerci mai multe si asta costa bani,daca nu vrei sa-ti faca rau sau sa ai probleme cu tenul, fondul de ten trebuie aplicat in asa fel incat sa nu se vada ca il ai pe fata si cum ziceam sunt destul de multi bani ca sa poti folosi un fond de ten asa cum trebuie si cum ti sa mai zis, nu folosi fond de ten doar pentru ca ai vazut la colegele tale sau la oricine altcineva.bafta

| kareena a răspuns:

Am 13 si folosesc

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu cât mai târziu, cu atât mai bine. După 18-20 de ani!
Tinerețea să se vadă pe fața curată.
Pa, pa.

| lizzy01 explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri!:* M-am hotarat sa nu folosesc, deoarece nu am acnee, cosuri, semne vizibile, doar cateva imperfectiuni...asa ca voi folosi eventual corector in cazul in care devin prea vizibile. Merci din nou! >big grin